Op zondag 26 augustus staat entertainment productiehuis Deep Bridge voor het tweede jaar op rij op de Cultuurmarkt Vlaanderen. Net zoals vorig jaar, kunnen bezoekers live kennis maken met optredens van gekende én nieuwe wervelende musicalproducties (zoals musicals ‘Spamalot!’ en ‘Meiskes & Jongens’) die volgend seizoen in première zullen gaan.

Vorig jaar lanceerde de nieuwste telg in productieland Deep Bridge z’n eerste drie shows met succes op de Cultuurmarkt. Met ‘Ridders van de ronde keukentafel’, ‘Rocky Horror Show’ en ‘Doornroosje’ veroverde Deep Bridge de harten van zowel kinderen, jongeren als volwassenen en kreeg het lovende commentaren van pers en publiek.

Deze zomer zullen de bezoekers opnieuw getrakteerd worden op korte showmomenten van  aanstormende shows zoals ‘Er was eens…, het Sprookjesconcert’, ‘Assepoester’, ‘Monty Pyton’s Spamalot’, ‘Meiskes & Jongens’ en ‘The Christmas Show’. Bovendien zal er aan de Deep Bridge stand heel de dag animo voorzien zijn zoals een grime- en verkleedhoek voor alle kinderen. Deep Bridge wil voor alle aanwezigen nóg iets extra doen, daarom kan iedereen na elk showmoment zijn favoriete acteur of actrice persoonlijk ontmoeten op de stand!

De dag wordt feestelijk afgesloten met een meezingmoment. Een hoop artiesten zingt nummers uit de musicals die reeds de Deep Bridge revue passeerden én uit wat nog moet komen.

De showmomenten zijn te bekijken op de Deep Bridge stand (Handschoenmarkt) en het hoofdpodium (Groenplaats).

In 2017 bracht een recordaantal bezoekers – zo’n 150.000- een bezoek aan de Cultuurmarkt. Net zoals de vorige jaren kan men gedurende de dag genieten van gratis optredens in zalen en op buitenpodia in de Antwerpse binnenstad. Er is voor ieder wat wils: theater, wereldmuziek, musical, klassieke muziek, jazz, literatuur enz… Bovendien zetten de Antwerpse musea gratis de deuren open voor de bezoekers.

Showmomenten Deep Bridge stand Handschoenmarkt

12.45-13.00                             Monty Python’s Spamalot
13.15–13.30                            Er was eens…, het Sprookjesconcert
13.45-14.00 uur                     The Christmas Show
14.15-14.30                             Meiskes & Jongens (met muziek van Raymond van het Groenewoud)
14.45-15.00                             Titus & Fien
15.15-15.30                              Assepoester
15.45-16.00                             Meiskes & Jongens
16.45–17.00                             Er was eens…, het Sprookjesconcer
17.15-17.30                              Assepoester
17.30-18.00                             Meezingen met nummers uit alles wat het voorbije jaar de Deep Bridge-revue passeerde en wat nog moet komen

Showmomenten musical podium Groenplaats

12.30-12.45                              Er was eens…, het Sprookjesconcert
16.00-16.15                              Monty Python’s Spamalot
16.30-16.45                             Er was eens…, het sprookjesconcert

Cultuurmarkt Vlaanderen is een gratis evenement in de Antwerpse binnenstad. Toegang is van 11u tem 18u.Meer informatie vindt u op: www.cultuurmarkt.be en www.deepbridge.be

Deep Bridge werd in het voorjaar van 2017 opgericht. Met Ralph Broos, Koen Hendrickx en Ken Lambrechts aan het hoofd huist er 50 jaar passie en ervaring uit de internationale film-, live-, en muziekindustrie. Hun missie: sterke verhalen vertellen en emoties bouwen, met een twist. Projecten met een extra dimensie brengen, op het podium en ver daarbuiten. Deep Bridge promoot Vlaanderen als een favoriete Europese bestemming om entertainmentprojecten te ontwikkelen en te lanceren op alle traditionele en nieuwe media platforms.

In een eerste jaar tekende het huis voor The Rocky Horror Show, Mark Tijsmans’ Ridders van de Ronde Keukentafel en Doornroosje. Ondertussen werden ook heel wat nieuwe voorstellingen aangekondigd: ‘Er was Eens …, het Sprookjesconcert’, ‘Meiskes en Jongens’ met muziek van Raymond van het Groenewoud, ‘The Christmas Show’, ‘Monty Python’s Spamalot’, ‘Mamma Mia!’, ‘Houdini’en een Urbanus-musical.