Daphne Bruineberg Productions heeft als eerste producent de rechten voor de originele Nederlandse vertaling van Chicago door Seth Gaaikema bemachtigd! De audities voor deze productie zullen plaatsvinden op zaterdag 22 juni in Baarn, een extra ronde zal plaatsvinden begin september. De voorstellingen vinden plaats in Flint Amersfoort, op 6 & 7 juni 2020. 

De begeleiding bij de producties van Daphne Bruineberg Productions is volledig professioneel. Zo speelt het gezelschap in de grote zaal van Flint Amersfoort en werkt het samen met een professionele choreograaf, regisseur, muzikaal leider, vocal coach, productieleider en technisch team. Dat dit niet onopgemerkt is gebleven, blijkt uit de prachtige recensies van RENT in het eerste weekend van juni. “Een amateurmusical op professioneel niveau” schreef ‘Musicalsites.nl’. Over een eerdere productie schreef ‘Ilovetheater.nl’: “Amateurmusical van topniveau!”.

Chicago staat uiteraard bekend om de dans. De sterke dansers (16+, M/V) hoeven niet allemaal sterke zangers te zijn! Daarnaast wordt er gezocht naar charismatische mannen en vrouwen die goed kunnen zingen en acteren. Hierbij is het dansniveau een pré maar geen vereiste.

Aanmelden kan via www.bruineberg.nl/audities