Na maanden van repeteren is het dan zo ver. Ciske de Rat wordt gespeeld op 24,25 en 26 mei in Stadsschouwburg Trebol te Harlingen.

Ciske de Rat

“Ciske de Rat” vertelt het verhaal van het arme straatschoffie, maar laat ook zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. 

Het verhaal speelt zich af in zowel 1925 als 1939. Nazi-Duitsland staat op het punt Nederland aan te vallen en alle mannen worden gemobiliseerd om te gaan vechten aan het front. Ook Cis ontkomt niet aan dit lot, gelukkig komt hij hier zijn oude schoolmeester Bruijs tegen die hem door deze tijd heen helpt. 

Tegelijkertijd zien we het verhaal van de kleine Ciske zoals we die allemaal kennen van de bekende film. Het schoffie dat het niet makkelijk heeft thuis en liever zijn tijd doorbrengt bij zijn schoolvrienden Dorus en Betje en bij Tante Jans. Maar ook met goede dingen in zijn leven gaat het verhaal nog steeds niet over rozen en treft Ciske een zwaar lot. 

Maar of Ciske nou kind of volwassen is, hij blijft dat straatschoffie zoals we hem allemaal kennen. Een schoffie om van te houden!

Tickets zijn verkrijgbaar bij:
Intertoys Harlingen en VVV kantoor Harlingen en op 24, 25 en 26 mei ook aan de kassa, vanaf een uur vóór aanvang van de voorstelling.
De prijs van een ticket bedraagt €10,-.

Woont u buiten Harlingen en wilt u zeker zijn van een ticket?  Reserveer dan online via: www.ciskederatdemusicalharlingen.nu.  U haalt de tickets dan tot een half uur vóór aanvang van de voorstelling af aan de theaterkassa.

Adres:
Stadsschouwburg Trebol
Zuidoostersingel 1
8861 GB Harlingen

Lees ook:
Ciske de Rat in Harlingen