Een muziektheatrale, elektronische, dansante, bizarre, vocale, mangochutney-synthesizervideoclip.
 
“Lief publiek, wij vertellen u het verhaal dat de geschiedenisboeken in is gegaan als het ‘Mango Chutney Schandaal”.
 
Twee dames werken zich suf in het kapitalistische bedrijf ‘Bureau Mango Chutney’, echter weten zij zich niet staande te houden en zien ze hun verkoopcijfers alsmaar dalen. Met de komst van een nieuwe interim-manager en een nieuwe visie wordt alles over een andere boeg gegooid: er worden followers, champagneflessen en vooral keiharde euro’s beloofd! ‘Bureau Mango Chutney’ viert vervolgens een succesvolle doorstart en speelt van nu af aan een commercieel en strategisch schaak- spel.
 
“Maar wat denken jullie lief publiek, hoe veel hindernissen moeten zij nemen?
Hoe hard zal de commerciële wind waaien?
Hoe ver zullen ze gaan?”
 

de SATURNERS

“Strakke pakjes, strakke pasjes, strakke
teksten en strakke videoclips.” Deze combinatie van beeld, taal en dans zorgt voor de artistieke en kenmerkende Saturners signatuur.
 
de SATURNERS zijn een net beginnend muziektheatercollectief bestaande uit Jip Warmerdam, Matthijs Rijsdijk en Veronique Post.  In juli 2019 zijn zij alle drie afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam.
 
Nadat zij in februari 2018 het collectief hebben opgericht, ontvingen zij gelijk dat jaar het ‘Hans Cassa Stipendium’ ter aanmoediging van hun werk.
 
Ze zijn onder andere te zien geweest in diverse onderdelen van de Show & Tell van Codarts muziektheater, maar ook hebben zij al gespeeld op de Rotterdamse dakendagen en op Down The Rabbithole. BUREAU VINDINUM is de eerste volledig zelf geschreven voorstelling van dit collectief.
 
 
Ben je benieuwd geworden naar de voorstelling, ga dan op 8,10,13 of 14 september kijken naar BUREAU VINDINUM in Theater Bellevue tijdens Amsterdam Fringe festival.
 
Tickets kosten 8 euro en zijn te bestellen via: https://amsterdamfringefestival.nl/programma/bureau-vindinum/
 
Lees ook:
 
Foto’s:

Promofoto’s door: Alina Fejzo
Voorstellingsfoto’s door: Guido Bosua