Bos Theaterproducties brengt het vierde deel uit van de Powervrouwen-theaterreeks. Dit keer met een fonkelnieuwe cast en het thema Guilty Pleasures. Iedereen heeft ze, en ze maken het leven vrolijker en een stuk leuker! De Powervrouwen gaan op zoek naar datgene waar ze zich het meest voor schamen, maar wat ze stiekem het allerlekkerst vinden.

De cast

De volledige cast bestaat uit Peggy Vrijens (Soof: Een Nieuw Begin, Smeris), Kim Pieters (Meiden van de Herengracht, Wie is de Mol?), Ruben Anthony(My Name is Michael, Soul Brothers) operazangeres Aylin Sezer (Opera Spanga) en Milena Haverkamp (Vlucht HS13, Soof: Een Nieuw Begin, Toneelgroep Oostpool).

Peggy Vrijens: “Ik mag met een aantal getalenteerde vrouwen onze guilty pleasures botvieren op het toneel. Mooier wordt het niet!” Met schrijvers Roos Schlikker (LINDA., Het Parool), Erris van Ginkel (Dansen met de Vijand, Op een mooie Pinksterdag), regisseur Bruun Kuijt (Buurman & Buurman, The Play That Goes Wrong) en een gloednieuwe cast gaan zij er één groot fout feest van maken! Kim Pieters: “Net als ik zijn de personages in dit stuk gek op guilty pleasures. Ze gaan er dan ook vol voor! Dit wordt een avond vol van vele pleasures: lekkere muziek, leedvermaak, jeuk in je bilnaad, maar ook de rafelige randjes… Guilty of niet? Ik heb er zin in!”

Guilty Pleasures – Powered by Powervrouwen toert door het land van 5 oktober 2018 t/m 2 februari 2019. De speeldata worden in mei bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.Bostheaterproducties.nl

Foto Oof Verschuren | Concept en bewerking: Studio Room