Hoofdrolspeelster Tessa Sunniva van Tol zingt onder begeleiding van 60-koppig orkest in Concertgebouw Amsterdam.

Op de dag dat Disney’s The Lion King zijn laatste voorstelling speelt in het AFAS Circustheater in Scheveningen, lanceert opvolger ANASTASIA een speciale videoclip. Hoofdrolspeelster Tessa Sunniva van Tol zingt in de clip het themanummer ‘Zoektocht door de Tijd’ (de Nederlandse vertaling van het voor een Oscargenomineerde ‘Journey to the Past’) onder begeleiding van een 60-koppig orkest op een bijzondere locatie: Het Concertgebouw Amsterdam. Met de lancering van deze videoclip gaan de voorbereidingen van de nieuwe musical van start.

AFAS Circustheater

ANASTASIA, ontwikkeld en geproduceerd door Stage Entertainment, ging in 2017 in première op Broadway en vierde al grote successen in Duitsland en Spanje. De musical ANASTASIA gaat over het mysterie van Anastasia Romanov, de jongste dochter van de laatste Russische tsaar. De musical is vanaf 5 september te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Tessa Sunniva van Tol

Tessa Sunniva van Tol speelde van 2012 tot 2013 de hoofdrol in de succesvolle musical Disney’s The Little Mermaid in Nederland. In 2016 maakte Tessa haar debuut in Duitsland en speelde ze twee jaar lang de hoofdrol van Jane in de Disney musical Tarzan.

Anastasia

Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is.