Groot nieuws voor Theater Terra: de familiemusical The Little Mermaid gaat op wereldtournee!

Na een tournee door Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië met Spot in 2013 – 2016 en een tournee door Europa en Azië met Guess How Much I Love you in 2015 – 2018, wordt momenteel een gloednieuwe familiemusical van Theater Terra voorbereid om de wereld rond te reizen : The Little Mermaid, gebaseerd op het wereldberoemde sprookje van Hans Christian Andersen.

De Kleine Zeemeermin heeft zojuist een succesvolle run in Nederland en België voltooid in 2018. In 2019 treedt de show op in Azië, gevolgd door een Noord-Amerikaanse tournee in 2020.

Theater Terra

Theater Terra maakt al 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld, onder andere in de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië.

Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou, Welterusten Kleine Beer en De Kleine Zeemeermin. Dit seizoen zijn de Theater Terra-voorstellingen Kikker en de Vallende Ster en Aladdin in heel Nederland en Vlaanderen te zien.

     

De voorstellingen van Theater Terra spelen in Nederland en Vlaanderen ieder jaar in meer dan 80 steden, in de midden- en grote zalen van schouwburgen. Per jaar zien meer dan 80.000 mensen een voorstelling van Theater Terra, waarvan in Nederland en Vlaanderen gemiddeld 45.000 per jaar.

Theater Terra heeft in de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen, waaronder de Zilveren Krekel en meerdere Musical Awards. In 2016 werd Theater Terra opgenomen in de NRC Cultuur Top 100, als een van de belangrijkste exporteurs van Nederlandse cultuur naar het buitenland.

Lees ook:
Theater Terra’s Kleine Zeemeermin geeft groots vermaak!