Dit jaar presenteert Sidera Theaterproducties de musical Carrie. Naar het beroemde boek van Stephen King, schrijver van o.a. It en The Green Mile, wordt deze musical voor het eerst in Nederland gespeeld en begeleid door een live band.

Carrie de musical

De musical vertelt over Carrie, een meisje met telekinetische krachten, dat gepest wordt omdat ze anders is. Daarbij is ze erg religieus opgevoed, in tegenstelling tot haar klasgenoten. Als ze tijdens de gymles voor het eerst ongesteld wordt, loopt het pesten uit de hand. Gymdocente Miss Gardner vindt dit te ver gaan. Ze eist excuses van haar klasgenoten. Wanneer een van de pesters, Chris, dit niet doet, mag ze niet meer naar het gala. Chris besluit om wraak te nemen…

Sidera Theaterproducties

Na de successen van Aida, Legally Blonde, Spring Awakening, Urinetown en Rent zet Sidera Theaterproducties dit jaar weer een spectaculaire musical op de planken. De getalenteerde cast speelt niet alleen in de voorstelling, maar zorgt zelf ook voor alle kleding en rekwisieten en maakt zelf het decor. De groep spelers wordt begeleid door professionele docenten, die elke vrijdagavond met ze aan de slag gaan. De regie is in handen van Louisa Peters, Rick van den Belt zorgt voor de zang en Lindsay Fransen is de choreografe bij de voorstelling. De live band staat onder leiding van Harry Boom.

Kaarten

Op 25 en 26 mei wordt Carrie de musical opgevoerd in theater ‘t Raodhoes in Blerick. Wil jij graag komen kijken? Bestel dan je kaartjes via www.sideratheaterproducties.nl. Tickets kosten 17,50 euro per stuk.

 Lees ook: Urinetown door Sidera: geen gezeik, geen schijt maar pure kwaliteit. 

Foto Gaby Lejeune