Naast Freek Bartels, Dennis Willekens en Jip Bartels zijn Christanne de Bruijn, Joey Schalker, Desi van Doeveren en Danny Houtkooper toegevoegd aan de cast van She Loves Me.

De rolverdeling:

Joey Schalker – Georg
Christanne de Bruijn – Amalia
Freek Bartels – Steven
Desi van Doeveren – Ilona
Dennis Willekens – Ladislav
Jip Bartels – Arpad
Danny Houtkooper – diverse rollen
Mr. Maraczek – wordt later bekend gemaakt

She Loves Me gaat over Amalia (De Bruijn) en George (Schalker), twee collega’s in een parfumerie die elkaar niet kunnen luchten of zien. Wat zij echter niet weten, is dat ze elkaar al maandenlang anonieme brieven schrijven en beiden heimelijk verliefd zijn op die ander. De musical is gebaseerd op een toneelstuk dat vervolgens ook als basis werd gebruikt voor de film You’ve Got Mail met Tom Hanks en Meg Ryan in de hoofdrol.

Freek Bartels (o.a. Showponies, A New Brain, Beauty and the Beast) speelt in deze romantische komedie de vrouwenverslinder Steven. Steven heeft zijn zinnen heeft gezet op Ilona, vertolkt door Desi van Doeveren (Woef Side Story, RENT). Danny Houtkooper (Fiddler on the Roof, Hij gelooft in mij) neemt diverse dubbelrollen voor zijn rekening. De rol van de parfumerie-eigenaar Mr. Maraczek wordt binnenkort bekendgemaakt, waarna de cast van She Loves Me compleet is.

She Loves Me van Jerry Bock, Sheldon Harnick (Fiddler on the Roof) en scriptschrijver Joe Masteroff (Cabaret) werd onder meer beloond met een Critics Circle Award voor Beste Musical en een Olivier Award en Drama Desk Award voor Beste Musical Revival. De regie van de Nederlandse versie, vertaald door Florus van Rooijen, is in handen van Benno Hoogveld en muzikaal leider van het live orkest is Rosite van der Woude.

Ondanks het overweldigende succes van A New Brain met strak uitverkochte voorstellingen, is ook She Loves Me slechts acht keer exclusief te zien in Dansmakers in Amsterdam-Noord: van zaterdag 7 t/m zondag 15 juli.

Kijk voor alle speeldata en kaartverkoop op: https://dekernploeg.avayo.nl/agenda — bij Dansmakers Amsterdam.

foto PR