Vanaf vandaag wordt de naam van theaterproducent De Graaf en Cornelissen Producties veranderd in DommelGraaf & Cornelissen Entertainment. “Deze nieuwe naam doet meer recht aan de huidige structuur binnen het bedrijf en geeft tegelijkertijd weer dat we in dezelfde lijn verdergaan “, melden producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen.

Binnen de nieuwe directieopzet is Suzanne van Dommelen-Bruins algemeen directeur, voert Hans Cornelissen de artistieke leiding en is Ruud de Graaf ondermeer verantwoordelijk voor de verkoop van de nieuwe producties.
Hans Cornelissen:
“In de 10 jaar dat Ruud de Graaf, Suzanne van Dommelen en ik met De Graaf & Cornelissen Producties samenwerken hebben we zeer uiteenlopende producties gemaakt. Van de hitmusical ‘The Full Monty’ en toneelversies van ‘Zeg ‘ns AAA’ tot het literaire programma ‘Courbois, Parels van po√ęzie’ en in eigen huis ontwikkelde muziektheaterversies van Heijermans ‘Op hoop van zegen’ en Albert Mols ‘Wat zien ik?!’. Met DommelGraaf & Cornelissen Entertainment staan ook voor de komende jaren diverse musicals, toneelstukken en theaterconcerten op stapel, waaronder de Schmidt & Bannink musical ‘Heerlijk duurt het langst’, een succesreprise van ‘De Jantjes’, de eerste theaterversie van de TV-hit Kinderen Geen Bezwaar en het theaterconcert ‘Vive la France’.

Wil je op de hoogte worden gehouden over al ons musicalnieuws of ons steunen? Like ons op facebook en klik hier.