Broadway Babies presenteert voor het derde jaar een avondvullende musical geïnspireerd op een film van Tim Burton en maakt daarmee een vervolg op twee eerdere voorstellingen met de derdejaars van de Frank Sanders Akademie. De Fantast is een eigen versie gebaseerd op de film “Big Fish” waarbij de studenten samen met regisseur Steven Moonen, choreograaf Ivo Chundro en pianist Joni van Rossum verantwoordelijk zijn voor het creatieve concept.

Het verhaal gaat over een vader die zijn hele leven zijn fantasieverhalen vertelt aan iedereen die langskomt. De zoon die rationeler van karakter is, irriteert dat mateloos en hij is inmiddels geëmigreerd. Nu zijn vader op sterven ligt, komt hij terug naar huis en probeert hij uit te vinden wat voor man zijn vader nu eigenlijk was.

Deze voorstelling is de laatste voorstelling die deze klas samen zal maken nadat zij drie jaar samen hebben gestudeerd aan de Frank Sanders Akademie en is daarom zeer speciaal voor hen. 

Broadway Babies presentatie-8

De studenten; Annefleur van den Berg, Martijn Broekaart,Simon Daniël Brommer, Megan Cameron, Marijke Castelijns, Esmeé Dekker, Kas Dekker, Lisa Emmerik, Sanne Franssen, Julia Herfst, Laura ter Horst, Robin Pels, Nikki van Rossum, Shaneequa Thelissen, Buddy Vedder en Marvin Verheijden zullen de voorstelling in de volgende theaters spelen:

Woensdag 28 mei – Boulevardtheater – Amsterdam
Zaterdag 31 mei – De Purmaryn – Purmenend
Zondag 1 juni – Klasse Theater – Tilburg
Donderdag 5 juni – Rijswijkse Schouwburg – Rijswijk
Zondag 8 juni – Theater Zuidplein – Rotterdam
Maandag 9 juni – De Kleine Komedie – Amsterdam

Vormgeving: Gina Feduzzi
Kostuums: Glenn Hewitt
Vocal Coach: Margot Giselle

Klik hier voor de fotoreportage.

Wil je op de hoogte worden gehouden over al ons musicalnieuws of ons steunen? Like ons op facebook en klik hier.