De Fantast wordt gespeeld door de derdejaars studenten van de Frank Sanders Akademie. Deze studenten spelen nog een keer samen en gaan daarna de theaterwereld in of gaan door in een masterjaar waarbij een aantal studenten stage zal lopen in landelijke producties zoals ‘Onder de Groene Hemel’, ‘De Jantjes’, ‘Heerlijk  duurt het langst’, ‘Ali Baba en de 40 rovers’ en andere musicals. In drie jaar zijn zij door de docenten van de Frank Sanders Akademie opgeleid in alle aspecten van musicaltheater. In deze mini-tournee kunt u kennis maken met deze talenten.

Frank Sanders Produktiehuis presenteert voor het derde achtereenvolgende jaar een avondvullende voorstelling geinspireerd op een film van Tim Burton en maakt daarmee de trilogie compleet. Met dit seizoen DE FANTAST, een eigen muzikale theatervariatie op de film Big Fish.

De vader is een verteller; al zijn leven lang vertelt hij fantasieverhalen aan iedereen die hij tegenkomt. Dit irriteert de iets rationeler ingestelde zoon mateloos, maar nu zijn vader op sterven ligt probeert hij er toch achter te komen wie de man achter al die verzinsels nu werkelijk is.

Broadway Babies is meer dan een traditie. Het is inmiddels een musicalfenomeen in theaterland: de laatstejaars studenten van de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater in hun allerlaatste, gezamenlijke voorstelling. En voor deze finalevoorstelling is het tijd om de vleugels uit te slaan en het land in te trekken. Voor alweer de veertiende keer presenteren de grootste talenten van morgen, zich vandaag aan het Nederlandse publiek.

Broadway Babies XIV bestaat uit: Annefleur van den Berg, Martijn Broekaart, Simon Brommer, Megan Cameron, Marijke Castelijns, Esmee Dekker, Kas Dekker, Lisa Emmerik, Sanne Franssen, Julia Herfst, Laura ter Horst, Robin Pels, Nikki van Rossum, Shaneequa Thelissen, Buddy Vedder en Marvin Verheijden.

Speeldata:
woensdag 28 mei 2014, Boulevard Theater, Amsterdam, 20:00 uur
Reserveren: jaar3@franksandersakademie.nl

zaterdag 31 mei 2014, De Purmaryn, Purmerend, 20:15 uur
Reserveren: www.depuramryn.nl

zondag 1 juni 2014, Klasse Theater, Tilburg, 14:30 uur
Reserveren: www.klassetheater.nl

donderdag 5 juni 2014, Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk, 20:15 uur
Reserveren: www.rijswijkseschouwburg.nl

zondag 8 juni 2014, Theater Zuidplein, Rotterdam, 14:30 uur
Reserveren: www.theaterzuidplein.nl

maandag 9 juni 2014, De Kleine Komedie, Amsterdam, 20:15 uur
Reserveren: www.dekleinekomedie.nl

Lees ook:
Eindvoorstellingen Frank Sanders Akademie
“Door de Bomen” in De Doelenzaal Amsterdam

Like ons op facebook en klik hier.