Maandag 12 mei 2014 zijn Danny de Munk en Henk Poort voorlopig voor de allerlaatste keer samen op het podium te bewonderen met ‘Jeugdherinneringen 3’. Na het ongekende succes van de vorige twee edities kon het gouden duo niet wachten middels ‘Jeugdherinneringen 3’ het geheugen van het publiek op te frissen met hits van toen en nu, grappige anekdotes en sketches. De laatste jaren traden de vrienden in theaters door heel Nederland op, maar komend seizoen scheiden hun wegen.

Danny de Munk komt onder andere met zijn eigen theaterprogramma en Henk Poort zal te zien zijn als Tom Manders in ‘Een avond met Dorus’. De laatste gezamenlijke show van de twee Amsterdammers vindt plaats op 12 mei in het DeLaMar Theater Amsterdam.

Het verhaal
De voorgaande jaren waren Danny en Henk te vinden in een gezellige huiskamer en een bruine kroeg, maar voor ‘Jeugdherinneringen 3’ slepen zij het publiek op 12 mei mee naar ‘De Club’ voor een muzikale reis. Voor de allerlaatste keer bezorgen de kameraden, samen met hun spetterende live-band, een ongecompliceerde avond vol amusement, waarbij muzikale hoogtepunten uit vroegere jaren de revue passeren. Dit levert in alle opzichten een unieke en verrassende avond op; een muzikaal feestje waarin iedereen zich kan herkennen!

Praktische informatie:
Voor kaartverkoop en meer informatie over de theatershow kunt u de website bezoeken van het DeLaMar Theater: www.delamar.nl. Ook kunt u kijken op www.dannyenhenk.com.

Wil je op de hoogte worden gehouden over al ons musicalnieuws of ons steunen? Like ons op facebook en klik hier.