Een aantal weken geleden ging de one woman musical #LOS in première. Inmiddels is de toernee in volle gang en staat Cystine Carreon in deze productie te schitteren, gezien haar glitter outfit en haar bijzonder groot vocaal bereik zowel letterlijk als figuurlijk.

Naast de in onze 4-sterren recensie te lezen geroemde productie zelf, is het vrij uniek dat je na afloop van de voorstelling in gesprek kunt gaan met Cystine. Bij een grote productie is dit vaak lastig voor te stellen, dus mocht je geïnteresseerd zijn in het ontstaan van een productie is dit je kans. Aangezien het creatieve team on tour zelf voor alles zorgt (vanaf de reis naar het theater en de opbouw tot aan het afbreken met alles hiertussen) extra bijzonder dat hier elke avond tijd voor vrij wordt gemaakt. Zo vertelde ze gisteren na afloop van de voorstelling in Maastricht onder andere over het repetitieproces en hoe het mogelijk is zo’n enorme tekst te leren. Ze staat tenslotte ruim 5 kwartier onafgebroken op dit podium om dit bijzondere verhaal geschreven door Roos Schlikker en Erris van Ginkel met muziek van en door Rogier Bosman te brengen, gelukkig kreeg ze hier tussen de repetities door een aantal dagen de tijd voor. Ook het aanleren van een nieuw instrument en de ontwikkeling van een productie als deze vertelt ze je graag. Ik zal er niet te veel over verklappen, het is namelijk zeer aan te raden om zelf naar deze productie over multitasken in de meest ultieme vorm te komen!

Lees onze 4-sterren recensie over deze productie op deze site en boek vlug je tickets voor #LOS, deze voorstelling is nog maar tot en met 26 november te zien. Cystine Carreons volgende productie zal in januari bekend worden gemaakt. Meer info en speellijst.klik hier

Verslag en foto’s: Gaby Lejeune