Het zijn spannende tijden voor de cast en crew van “Catch Me If You Can” van Bohemian Productions. Vandaag nemen zij hun intrek in de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas voor de laatste spurt richting première op vrijdag 4 mei. Dan gaat de musicalversie van de filmhit met Leonardo DiCaprio in première.

Het verhaal

De jonge Frank Abagnale Jr. trekt na de scheiding van zijn ouders de wereld rond.  Bij gebrek aan dollars geeft hij zich onterecht uit voor piloot, dokter en advocaat. Het levert hem veel geld, talloze gratis vliegtickets en een topjob aan het hoofd van een ziekenhuis op. Maar de FBI komt hem op het spoor, het kat-en-muisspel begint en Frank krijgt een opmerkelijke band met FBI-agent Carl Hanratty. Zal Frank opgepakt en ontmaskerd worden? Zal hij zijn ware “ik” moeten tonen om zijn geliefde Brenda niet te verliezen? Frank komt in nauwe schoentjes te staan en kan  niet blijven weglopen van zijn daden en verantwoordelijkheden…

Dit waargebeurde verhaal beleeft in deze musical zijn Belgische première! Het is een humoristische maar ook diepgaande show die op een originele manier op scène zal gezet worden. De muziek bevat jazz- en popinvloeden en zal daardooor erg fris en aangenaam in de oren klinken!

Voorzitter Jeffrey De Block: “We merken elk jaar dat vooral de last-minute reservaties in opmars zijn. Speciaal dit jaar hebben we eenmalig en uitzonderlijk een ‘Crazy Saturday-actie’ gelanceerd met mooie kortingen op onze middagvoorstelling. Wie op zaterdag 5 mei om 15u naar de voorstelling komt, betaalt slechts 12 euro! Een uitgelezen kans om kennis te maken met een nieuwe, frisse en swingende feelgood-musical.

Geïnteresseerden vinden meer informatie over de musical en de tickets op www.bohemianproductions.be

Bohemian Productions brengt moderne musicals naar het Waasland. Onder anderen Rent, Passing Strange, Chess, Sunset Boulevard, Evita, Jekyll en Hyde passeerden de revue.  Catch Me If You Can komt voor het eerst naar Vlaanderen. De musical is gebaseerd op de gelijknamige film van Steven Spielberg met Leonardo DiCaprio en Tom Hanks in de hoofdrollen.

Bekijk ook  https://youtu.be/LrlkiEFt7Eo

Foto: PR Bohemian Productions