Aanstaande vrijdag, 28 juni, ademt Theater het Vikingschip in Den Oever musical. Met enkele van de musical toppers van Nederland belooft het een mooie avond te worden voor iedereen die het musical genre een warm hart toedraagt. Naast de musical-award winnaars Marcel Visscher en Stanley Burleson staan Michelle de Jong en Edith Numeijer op het podium voor een twee uur durend musical spektakel. 

En daar blijft het niet bij. Musical Melodies geeft graag jong talent een podium. Daarom werken er ook vier junior solisten mee aan het programma. Mare Jongeleen, Senna Weterings, Julia van der Meer en Elles van den Berg zullen stralen op het podium van het Vikingschip. Elles maakt deze zomer ook haar debuut in de kindercast van de productie Fun Home. Voeg daarbij nog enkele danseressen uit de Eftelingproductie Caro en het spektakel is compleet!

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Dus als je gegarandeerd wilt zijn van een plaats is reserveren gewenst. Kaarten kosten € 17,50 in de voorverkoop en € 20,00 aan de deur. Bestellen kan via www.musicalmelodies.nl of 06 – 83294170. Aanvang van de voorstelling is om 20.00 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open. Aanstaande vrijdag gaan we richting een warmte record, maar we kunnen de bezoekers geruststellen: de drankjes in het Vikingschip staan extra koud en de zaal is heerlijk koel.