Studenten van Fontys Conservatorium voor Muziektheater presenteren City of Strangers op 28 & 29 juni in Theaters Tilburg! City of Strangers is een montagevoorstelling met liedjes van Stephen Sondheim gespeeld en gezongen door de 3e jaars studenten van Fontys Muziektheater met de 2e jaars als ensemble. Over mensen die op zoek zijn en gezichten waarachter een verhaal schuil gaat. Over vreemden waar we zo vaak langs lopen of rennen, naast staan of zitten, maar die we nooit daadwerkelijk ontmoeten. Over jou en over mij…

Stephen Sondheim is één van de belangrijkste en meest eigenzinnige componisten van onze tijd. Hij wil met zijn werk de toeschouwer zowel amuseren als uitdagen en heeft door de jaren heen de grenzen van het genre musical verlegd met uiteenlopende vormen, stijlen en niet-alledaagse thema’s. De Nederlandse vertalingen van de songs zijn van Koen van Dijk, Daniël Cohen, Allard Blom & Jeroen de Beer.

Paul Eenens (bekend van o.a. Ciske de Rat, Was Getekend; Annie M.G. Schmidt en The Addams Family) tekent voor de regie van deze eindproductie, Erik Vlasblom voor de muzikale leiding en Daniëlle Waijers voor de choreografie & staging.

City of Strangers is te zien op 28 en 29 juni in Theaters Tilburg. Beide dagen worden er twee voorstellingen gespeeld om 16:30 uur & 20:30 uur – Toneel op Toneel

De 3e jaars solisten: Loes Bettonviel, Niels Bouwmeester, Noortje van Eijl, Niniane Everaert, Sali Haidara, Kim Reizevoort, Dave Rijnders, Jeroen Sigterman, Lisanne Streukens, Thijs Snoek, Jessie Vos &  Emily White.

2e Jaars ensemble: Emilio Moreno Arias, Kristine Emde, Sem Gerritsma, Soraya Gerrits, Sem van der Hijden, Leonie Kappmeyer, Isaura Kuyt, Magtel de Laat, Shay Lachman, Bas van Rijswijk, Martijn Smids & Lisa van der Ven.

Kaarten zijn verkrijgbaar via FHKagenda.nl & Theaters Tilburg.

Foto: Dana van der Geer

__________________

Praktische info:

Data: 28 & 29 Juni

Aanvang: 16:30 uur & 20:30 uur

Duur: 90 minuten, zonder pauze

Locatie: Theaters Tilburg

 

Credits:

Regie: Paul Eenens

Muzikale leiding: Erik Vlasblom

Choreografie/staging: Daniëlle Waijers

Muziek: Stephen Sondheim

Vocal Coaching: Edward Hoepelman, Ingrid Zeegers & Katrien Verheijden

Pianist/Repetitor: Koos van den Brekel

Regie-assistent: Lesly van Eldijk

Geluidsontwerp: Tom Storimans

Lichtontwerp: Bas van Steen