Cindy Bell en Joey Schalker zullen eind dit jaar te zien zijn in de musical Annie van Albert Verlinde Entertainment. Dit is te lezen op de website van het Zaantheater.

Cindy Bell speelde dit theaterseizoen de rol van Liesbeth List in Ramses. Joey Schalker staat op dit moment in de musical Soldaat van Oranje. Naast hen worden ook de namen genoemd van Maike Boerdam (o.a. Miss Saigon en Mary Poppins) en Raymond Kurvers (o.a. Legally Blonde en Piaf).

Eerder was al bekend dat Tony Neef de rol van Daddy Warbucks op zich neemt. Jenny Arean en Gerrie van der Klei zullen elkaar afwisselen in de rol van Miss Hannigan. Het is nog niet bekend welke rollen de nieuwe namen op zich nemen.

Creatives

De muziek van Annie is afkomstig van Charles Strouse, de liedteksten van Martin Charnin en het script van Thomas Meehan. De vertaling en bewerking van deze versie zullen worden verzorgd door Allard Blom en de regie is in handen van John Yost. De muzikale leiding ligt bij Ad van Dijk.

Verhaal

De musical gaat over een meisje genaamd Annie. Zij brengt haar dagen door in een weeshuis onder het zware regime van directrice Miss Hannigan in de hoop ooit weer haar ouders terug te zien. Bij toeval wordt Annie uitgenodigd een paar dagen door te brengen bij miljonair Daddy Warbucks. Het wordt een bezoek dat haar leven voorgoed zal veranderen.

De première van Annie vindt plaats op 25 november 2012 in Den Bosch.

Bron AVRO