“Een droom die uitkomt”, noemt Divorce-actrice Janzen de toekomstige samenwerking met Kleinsma. De twee waren nog niet eerder samen te zien in een productie, op een optreden tijdens het Musical Awards Gala na. “En dan ook nog eens met een rol in een comedyserie waar we vroeger met ons hele gezin naar keken. Ik kan niet wachten om met de terugkeer van deze succesvolle serie weer heel veel families, jong en oud, voor de buis blij te kunnen gaan maken.”

Kleinsma en Janzen wilden al langer samenwerken

Ook Kleinsma verheugt zich op de nieuwe reeks afleveringen van de comedyserie. “Ik ben heel blij met Chantal als tegenspeelster. We hebben nog nooit eerder samen in eenzelfde productie gespeeld, maar we wilden het al zo lang! Dat het niet een musical zou worden, maar in Kees & Co, had ik natuurlijk ook niet kunnen bedenken. Ik verheug me erop om, samen met Chantal, het turbulente leventje van Kees weer in te stappen.”

Het nieuwe seizoen van de serie draait om Kees, die naar Spanje is verhuisd nadat haar dochter Anne daar is gaan wonen. Haar huis is intussen ingenomen door Rudie en diens nieuwe vriendin. De chaos die dit oplevert zorgt ervoor dat Kees weer naar Nederland vertrekt, “waar ze probeert te redden wat er te redden valt”.

Serie nog steeds groot succes op Videoland

De serie was acht seizoenen en bijna honderd afleveringen lang een groot succes op RTL en nog steeds op streamingdienst Videoland, waarop het een van de best bekeken series is. Mede daarom is besloten om Kees & Co nieuw leven in te blazen.

De nieuwe afleveringen van Kees & Co zijn vanaf de lente van 2019 te zien op Videoland. De opnames starten op 2 oktober

Bron: Nu.nl