Ook Channah Hewitt mag, na haar overweldigende vertolking van Fantine tijdens de Nederlandse en Vlaamse tour van Les Misérables, haar talent delen met de wereld. Channah zal te zien als Fantine in de Les Misérables The Arena Spectacular tot en met december 2024, voordat ze in 2025 te zien zal zijn als Josephine Baker in de Nederlandse theaters. Ze zal dus niet te zien zijn in Nederland.

Channah Hewitt

Channah Hewitt speelde onder anderen al in The Lion King, Tina de musical ( Duitsland) en Les Misérables. In 2024-2025 kruipt ze in de huid van Josephine Baker in de revueshow Josephine B. Ze studeerde in 2016 af aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam. 

Les Misérables The Arena Spectacular

Les Misérables, het klassieke verhaal van Victor Hugo, is een verhaal over gebroken dromen en onbeantwoorde liefde, passie, opoffering en verlossing – een tijdloos testament voor het overleven van de menselijke geest. Les Misérables is de langstlopende musical ter wereld en is wereldwijd door meer dan 120 miljoen mensen in 53 landen gezien. De wereldtournee begint op het moment dat de musical zijn 40e revolutionaire speeljaar ingaat op het Londense West End.

Les Misérables The Arena Spectacular is het vervolg op het enorm succesvolle Les Misérables The Staged Concert dat meer dan 200 record brekende shows speelde in Londen. De productie krijgt een indrukwekkend nieuw ontwerp dat speciaal voor arena’s is gemaakt. Aan deze spectaculaire productie werken meer dan 110 internationale acteurs, muzikanten en crew mee. Les Misérables heeft prachtige iconische muziek, geschreven en gecomponeerd door Boublil en Schönberg, met klassiekers als; I Dreamed a Dream, On My Own, Stars, Bring Him Home, Do You Hear the People Sing?, One Day More, Empty Chairs at Empty Tables, Master Of The House.

Wil jij deze legendarische World Tour van Les Misérables niet missen? Ga dan snel naar www.lesmiserables.nl