Nog een paar weken te gaan en dan is het zover : de langverwachte première van de Leonardo Di Caprio-musical Catch Me If You Can in Sint-Niklaas. Bohemian Productions verwacht voor deze humoristisch feel-good musical 2000 bezoekers in de Stadsschouwburg.

Catch me if you can

Voorzitter Jeffrey De Block: “Ik ben ongelofelijk tevreden met het verloop van de repetities. We kunnen rekenen op een zeer gemotiveerde en getalenteerde ploeg. Voeg daar nog een interactief decor en een swingend live orkest aan toe en dan weet je dat onze bezoekers absoluut waar voor hun geld krijgen.”

Regisseur Stijn De Wolf : Het grote geluk is de manier waarop de acteurs  hun rol omarmen, waardoor je als regisseur de luxe krijgt om naar de essentie van het acteren te gaan: spelen, ondervinden en aanpassen om zo de hele spelersgroep maximaal uit zichzelf te laten groeien.

De ticketverkoop draait trouwens op volle toeren. Vooral ons VIP arrangement waarbij bezoekers kunnen genieten van receptie vooraf en een gratis parkeerplaats valt in de smaak.”

Catch Me If You Can speelt op:

4 mei om 20u

5 mei om 15u en 20u

6 mei om 15u

in de stadsschouwburg van Sint-Niklaas

Bestellen kan via www.bohemianproductions.be