Op 6 en 8 oktober aanstaande ontmoeten musical en opera elkaar in de Doelen, Rotterdam. Samen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest schitteren musicalsterren Willemijn Verkaik en René van Kooten en operasterren Kelly God en Marcel Reijans tijdens een avond vol highlights uit de beroemdste musicals en opera’s. De cast is dit jaar uitgebreid met twee artiesten uit de musicaltop: Carolina Dijkhuizen en Gino Emnes. 

Gino Head2

Carolina Dijkhuizen speelde hoofdrollen in Aïda (2001), The Lion King (2004), Sister Act (2013), Dreamgirls (2015) en was te zien in The Bodyguard. Gino Emnes speelde in de Nederlandse en Duitse versie van The Lion King en werd bekend door zijn rollen in The Wild Party, Fame en Rocky de musical.

Van Wicked tot The Lion King
Musical meets Opera belooft weer een onvergetelijke avond te worden met highlights uit wereldberoemde musicals en opera’s zoals Wicked, Les Misérables, The Lion King, West Side Story en Carmen. Van liefdesduet tot cross-over: de songs wisselen elkaar in hoog tempo af en komen door de live uitvoering in de concertzaal groots tot leven.

Kaarten zijn vanaf € 24,- verkrijgbaar op www.rpho.nl/musicalmeetsopera

Kaarten winnen voor dit concert? Klik hier.

Blijf op de hoogte van al het musicalnieuws en volg ons op social media!!!

 Volg ons op Twitter en klik hier.

 Like ons op facebook en klik hier.

 Volg ons op Instagram en klik hier.

 Klik hier om onze videos te bekijken.

Musical meets Opera
6 en 8 oktober
de Doelen, Rotterdam
www.rpho.nl/musicalmeetsopera