Op perron 3a van station Haarlem vond weer een editie plaats van Sterren op het Station. Dit keer met Yoran de Bont en Carolina Mout.

In de voormalige wachtkamer van Station Haarlem, die nog geheel in de oorspronkelijke stijl is gebleven, begon Yoran de Bont met zijn solo. Momenteel bevindt Yoran zich op het tussenstation van zijn carrière,. Tijdens zijn voorstelliing maakte Yoran de balans op en liet het publiek mee delen in de talenten die hij heeft. Tijdens zijn werk op een cruiseschip heeft Yoran zelf zijn show mogen samenstellen en ook tijdens deze solo heeft hij een mooie spontane voorstelling gemaakt. Met zijn mooie stem laat Yoran zijn veelzijdigheid zien.

Yoran de Bont was te zien in verschillende musicals. Hij coverde meerdere rollen, waaronder; “Prins Erik” in The Little Mermaid en “Bobbie Goud” in Urinetown. Verder was hij te zien in de Ollie. B. Bommel-musical “De Nieuwe IJstijd” en “Bare” (ism M-Lab) Yoran was een van de leadsolisten bij de cruisemaatschappij “AIDA Cruises” en zong daarmee o.a. in New York en Dubai en heeft op die manier een groot gedeelte van de wereld mogen zien en ervaring op mogen doen.

Yoran en Carolina-35

Caolina Mout is een energieke vrouw met een open persoonlijkheid en liet dat zien op het toneel waar ze de zaal met haar “zware jongens” op stelten zette met haar diversiteit in muziekstijlen. Ze zorgt er voor dat het publiek in deze sfeervolle omgeving volledig aan zijn trekken komt en deelt op spontane wijze haar gedachten met het publiek. Gast Fardoe Swaanswijk zong prachtig een nummer samen met Carolina en mocht ook een solo nummer brengen. De avond werd close harmony afgesloten door Carolina, Fardoe, Debbie Beukers en Tessa Jimmink

Carolina Mout draait al 25 jaar mee in de showbizz. Met haar eerste groep won zij een Zilveren Harp, met haar eerste toneelstuk een literaire prijs en met haar eerste musical een musical award nominatie. Carolina speelde in grote en kleine musicals -o.a. Beauty & the beast, Crazy Shopping, Bingo en Maria!-, maar schreef en speelde ook toneel: Orgeade Overzee, De rode urn en Zadelpijn2/Het verwende nest. Ze maakte een one woman show De diva en de draak en vierde haar jubileum met het zelf geproduceerde Mout & de zware jongens. Gisteravond speelde zij ‘Mout & de zware jongens slaan terug! Haar muzikale zware jongens zijn: Nico van der Linden op de vleugel, Leon Mennen op gitaar en basgitaar en Enrique Firpi op cajon en percussie. 

Yoran en Carolina-37

Carolina is bezig om een programma te maken dat wekelijks gebracht zal worden met gevestigde namen maar ook nieuw talent dat ze daarmee een kans geeft zich te presenteren in haar show. 

Paul Keizer
Sterren op het station wordt u gepresenteerd door Musical on Demand. Musical on Demand is in 2012 opgericht door Paul Keizer, met als doel om (delen van) musical producties op maat te produceren voor bedrijven en particulieren. Sterren op het Station komt voort uit de steeds groter wordende wens van Artiesten om zich te blijven ontplooien. Een lastig werkveld met veel aanbod van en weinig vraag naar artiesten zorgt hiervoor. Artiesten die zich dolgraag ook inzetten om uw speciale gelegenheid aan te vullen met geweldige muziek, volledig op maat! Van kleinschalige bruiloften, verjaardagen of huiskamerconcerten tot en met avondvullende programma’s met groot orkest, koor en solisten: Alles is mogelijk! Ga voor meer informatie en contact naar www.musicalondemand.nl

Voor de fotoreportage kijkt u hier.