Carolina Dijkhuizen zal maandag a.s. niet haar opwachting maken in Rent.

De musicalspeelster schrijft het volgende op Twitter:

Lieve mensen, a.s maandag 25 januari is ‘Rent In Concert’ in het Delamar Theater in Amsterdam!
Tot mijn spijt moet ik mededelen dat ik helaas niet meer zal kunnen meewerken aan dit concert!
Wegens omstandigheden is het agenda technisch voor mij onmogelijk geworden om me voldoende voor te bereiden en ben ik genoodzaakt om af te haken!
De rol van Joanne zal tijdens het concert gezongen worden door Jeske van de Staak (die ook genomineerd was voor ‘Beste vrouwelijke bijrol’ tijdens de Musical Awards 2016 voor deze rol tijdens de versie van ‘Rent’ in MLab!)
Ik wens de rest van de cast en crew heel veel toi,toi,toi maandag en mijn excuses aan iedereen die kaartjes had gekocht en mij daar had verwacht!

Rent in Concert
Concertversie van musicalklassieker RENT. Met songs als Seasons of Love, One Song Glory en Take me or Leave me is Jonathan Larsons RENT één van de meest bekende musicals. Op 25 januari is het 20 jaar geleden dat Jonathan Larson (nog voor de première van RENT) stierf aan een aneurysma. Als eerbetoon aan Larson brengen bekende musicalsterren als, Freek Bartels, Ruud van Overdijk en William Spaaij een concertversie van zijn meesterwerk.

Gebaseerd op Puccini’s opera La Boheme vertelt RENT het verhaal van een groep jonge kunstenaars in een tijd waarin het HIV-virus nog een doodvonnis betekende. Geconfronteerd met armoede, creativiteit, relaties, verslaving en verlies, proberen ze ieder op eigen wijze de essentie van het leven te vatten in beeld, woorden en muziek. Welke keuzes maak je als je weet dat je niet lang meer zult leven? In een jaar tijd leren acht vrienden op hun weg naar volwassenheid een belangrijke les: leven voor vandaag!

Lees ook:
Musical Award Gala 2016
RENT is succesvolste M-Lab productie ooit