Charlotte Versteeg, Iris de Kock, Tessa Jongeleen en Melle Berendse zijn vier vierdejaars studenten van de Frank Sanders Akademie. In hun Masterjaar willen zij hun vaardigheden op school nog verder verbeteren.

Met hun show Bye Bye Broadway zetten ze onder muzikale leiding van Billy Maluw een mooie hilarische show neer in een van de studio’s van de Frank Sanders Akademie.

Deze liedjesvoorstelling had perfect gepast in een rokerige bar met mensen aan tafeltjes die zijn voorzien van drankjes in de gloriejaren van Broadway of een intiem theater waarbij alles perfect tot zijn recht zou komen. Charlotte, Iris, Tessa, Melle en Billy zijn er zeker klaar voor.

Bye bye Broadway 21

Het programma was samengesteld uit solonummers en groepsnummers waarbij verrassende combinaties van diverse nummers in één nummer werden verwerkt met mooie en komische resultaten.

De combinatie van een man en drie vrouwen werd ook helemaal gebruikt in de voorstelling waarbij pianist en zanger Billy Maluw ook zijn steentje bij droeg. Soms als verrassend achtergrondkoor, dat tijdens de voorstelling spontaan ontstond, bij Billy Maluw en Melle Berendse. Dit tot plezier van de dames.

Bye bye Broadway 39

Vocale hoogstandjes werden niet gemeden en doordat deze voorstelling versterkt werd gezongen kwam alles uitstekend tot zijn recht en ontstond er een mooie show met een hoge amusementswaarde.

Klik hier voor het uitgebreide fotoverslag