De leukste clown van de Lage Landen komt weer naar een theater bij jou in de buurt! Na het grote succes van het theaterdebuut ‘Bumba in Dromenland’, komt Bumba weer terug met een nieuwe theatershow.

En natuurlijk komt Bumba niet alleen! Zijn vriendjes Lars en Lies zijn jarig en daarom heeft Bumba een leuke verrassing voor hen bedacht. Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Tumbi de olifant en baby maken er samen met Bumba een speciaal feestje van. ‘Bumba en het magische wonderboek’ is een show speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 1 jaar. Een aangepast licht- en geluidsniveau maakt deze show een bijzondere belevenis voor de allerkleinsten. Zoek dus je clownsneus alvast op, want ‘Bumba en het magische wonderboek’ is van 2 oktober t/m 15 december 2013 te bewonderen in de Nederlandse theaters!

Inhoud
Als de tweeling Lars en Lies jarig zijn, verrast Bumba hen met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in. Ze leren de beste vrienden van Bumba kennen, zoals Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Tumbi de olifant en baby. Samen leren ze tellen, dansen ze op hun favoriete liedjes en maken ze er een uniek en vooral gezellig verjaardagsfeestje van!
Wil jij mee dansen, lachen en zingen met je favoriete vriendjes van tv? Kom dan naar het nieuwste avontuur van Bumba en zijn vriendjes: ‘Bumba en het magische wonderboek’!

Bekijk hier alvast de trailer: http://www.youtube.com/watch?v=pdmWHeKbvEk !

Praktische informatie
‘Bumba en het magische wonderboek’ is vanaf 2 oktober t/m 15 december 2013 te zien in de Nederlandse theaters. Kijk voor de actuele speellijst en meer informatie op www.studio100.nl.
Tickets voor deze vrolijke show zijn te koop aan de kassa’s van de theaters en via See Tickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.) en op www.seetickets.nl.

Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen.
De officiële kaartverkoop voor de shows gaat enkel via See Tickets en de kassa’s van de theaters. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.