Voormalig GTST-acteur en presentator Buddy Vedder en Vajèn van den Bosch zullen allebei te zien zijn in de nieuwe Nederlandse film First Kiss, maakten Just Productions en Gates Pictures donderdag bekend.

First Kiss

First Kiss is een klein, maar succesvol cosmeticabedrijf gespecialiseerd in lipstick. Het bedrijf staat onder leiding van Susan (Leontine Borsato), die wordt bijgestaan door Bobby en Marlin (Marije Zuurveld en Jeroen van Holland). Susan’s dochter, Roos (Vajèn van den Bosch), is een typisch meisje van haar generatie. Ze maakt vlogs en presenteert haar eigen online talkshow “Give Roos a Kiss”, waarin ze met andere meiden praat over onderwerpen als jongens en verliefdheid, kortom girltalk. De grote concurrent van First Kiss is Couleur de Paris, een cosmeticabedrijf geleid door Jeanette (Caroline d, filmme Bruijn) en haar dochter Germaine (Stijn Fransen). Jeanette is een meedogenloze zakenvrouw die First Kiss wil overnemen. Als Susan een overname weigert, zint Jeanette op wraak. Ze zal er alles aan doen om First Kiss kapot te maken. Ze schakelt de hulp in van de knappe fotograaf Yannick (Buddy Vedder) die Roos zogenaamd kan helpen met het filmen van haar vlog. Roos wordt tot over haar oren verliefd op hem en het gevoel is wederzijds. Niets lijkt een relatie in de weg te staan, tot Yannick door Jeanette gedwongen wordt de nieuwe lipstick van First Kiss te saboteren. De wereld van Roos stort in. Yannick is met de noorderzon vertrokken en First Kiss dreigt failliet te gaan…

Ook Monique Smit, Bastiaan Ragas en Christiaan van der Wal zijn aan de cast toegevoegd. De opnames gaan in augustus van start. First Kiss’ is een productie van Just Productions en Gates Pictures en wordt geregisseerd door Roy Poortmans (‘De Familie Slim’). De opnamen gaan half augustus van start en de film wordt 28 november door Just Film Distribution uitgebracht in de bioscoop.