fbpx

Bruiloft op de Frank Sanders Akademie

Bruiloft op de Frank Sanders Akademie

De derdejaars speelden hun eerste ateliervoorstelling. Alles stond in het teken van het bruidspaar. Vooraf waren twee ouders uitgekozen om als bruidspaar te figureren. De opening van het atelier was uiteraard ‘Hartelijk bedankt voor het peper- en zoutstel’ en uiteraard ontbrak ook het A,B,C niet.

De avond was gevarieerd met nummers uit o.a. Anatevka, en The Wild Party , maar ook een klein Frans nummer prachtig gezongen door Esther Lindenbergh, Met o.a. ‘Dansen op de vulkaan’ uit Foxtrot liet de klas wederom zien dat ze op indrukwekkende wijze ensemblenummers kunnen brengen. Er waren komische sketches, de mannen brachten een Chippendales achtig nummer op ludieke wijze waarbij de bruid centraal stond, pianist Hilmar Leujes bracht op zijn lekker droge humoristische manier een toast uit op het bruidspaar.

Derdejaars 2014 atelier 1-53

Voor de derdejaars van de Frank Sanders Akademie wordt het een spannend jaar. Aan het einde van dit schooljaar zullen zij hun diploma ontvangen. Tot die tijd zullen zij hun ontwikkeling middels ateliervoorstellingen, solo’s en uiteraard hun theatervoorstelling aan het publiek tonen. Ook zijn ze op 22 februari als solist te bewonderen in de showcase in Carre.

Derdejaars 2014 atelier 1-27

De derdejaars zijn er in geslaagd om een fantastische en vooral gevarieerde ateliervoorstelling neer te zetten. In de studio was geen licht, geen decor maar uitsluitend de studenten en hun talenten. Het publiek zat op het puntje van zijn stoel en beloonde de studenten na afloop met een luid applaus. Ook deze klas heeft heel wat talent in huis. De combinatie van zang, dans en spel zaten helemaal in deze atelier verwerkt en kwamen volledig tot uiting.

Voor de fotoreportage klikt u hier.

2018-02-22T21:30:56+00:0027/09/2014 11:02|

Leave A Comment