De 16 jarige Britt Harrems, uit Purmerend, vertrekt komende zomer onder begeleiding van Worldmapping, om vrijwilligerswerk doen in Durban ( Zuid-Afrika ).

Naast haar vrijwilligerswerk wil zij ook een mooie cheque mee nemen, voor kleine projecten waarmee de lokale bevolking van Durban wordt ondersteund. Daarom organiseert zij op zaterdag 28 juni a.s. een benefiet concert, in samenwerking met de NKT Theaterschool te Purmerend, waar zij als leerling aan verbonden is.
Al het geld komt rechtstreeks, zonder aftrek van kosten, bij de lokale bevolking van Durban terecht. Het Benefiet Concert is er dus niet om haar kosten te vergoeden!!!
Zoals zij zelf zegt: De opbrengst is niet voor mezelf of mijn vliegticket, die betaal ik zelf, maar het geld gaat daar de lokale bevolking in Durban, de plaats waar ik voor 16 dagen zal leven en met de bevolking zal werken aan kleinschalige projecten, zoals Engelse les geven op school, helpen met de oogst en zorgen voor de Afrikaanse kinderen, omdat de ouders hier niet meer toe in staat zijn vanwege ziektes, bijvoorbeeld HIV.

Het Benefiet Concert vangt aan om 20.00 uur en zal tot ongeveer 21.30 uur duren inclusief een korte pauze. Tijdens het concert zullen de leerlingen van de NKT Theaterschool en een aantal ex-leerlingen, die afgelopen jaren in de musicals van de NKT Theaterschool hebben gestaan, een performance geven.

U kunt haar steunen door een kaartje รก 7,50 euro te bestellen en naar het concert te gaan en/of door een donatie te storten! Zowel voor het bestellen van kaartjes of het storten van een donatie kunt u bellen naar: 06-43 777 003

Meer informatie betreft de locatie van het evenement is te vinden op www.nkt.nl

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte? Like ons op facebook en klik hier.