De BOV brengt in 2019 wederom een fraaie musical op de planken in Theater de Maagd in Bergen op Zoom.

De première is op vrijdagavond 5 april 2019. Met name mannelijke talenten worden gevraagd en uitgedaagd auditie te doen. In verband met een beperkt aantal plaatsen voor nieuwe vrouwelijke leden zal er vooraf een voorselectie plaatsvinden op basis van ervaring.

Meld je aan

Ben jij tussen de 18 en 45 jaar, heb jij ervaring, kun je zingen, dansen en spelen en wil je lid worden van een actieve vereniging? Kom auditie doen! Geef je op voor 23 juni aanstaande. De audities worden gehouden op zaterdag 30 juni in het Facilitair Bedrijf,

De Blokstallen 3, 4611 WB Bergen op Zoom. Aanmelden kan via ilse@stichtingbov.nl. Vervolgens krijg je nadere informatie toegestuurd.

Nieuwe titel

De titel houden we nog even geheim maar volg de (social) media want binnenkort onthullen we onze productie voor het komende seizoen. Meer informatie  over Stichting BOV lees je op www.stichtingbov.nl.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk of misschien wel een halve auditie. Daarom word je gevraagd 1 muzikaal nummer voor te bereiden op basis van jouw stemsoort. Daarnaast vragen we je een spelscène voor te bereiden en tijdens de auditie krijg je een choreografie aangeleerd.