Stichting Musical Helpt! zal in samenwerking met VakantieVeilingen.nl vanaf vandaag een aantal exclusieve veilingen aanbieden. Een groot aantal bekende artiesten uit alle hoeken van de entertainmentindustrie bieden een selfie-videoboodschap aan. Bezoekers van de site kunnen van 2 t/m 5 juni meebieden op hun favoriete artiest en krijgen daar dus een persoonlijke boodschap via smartphone voor terug!

“We merken dat het steeds lastiger wordt om met goede en vooral aanstekelijke ideeën te komen om voor goede doelen geld op te halen”, vertelt William Spaaij, “maar Michael Hoogeveen en Anne-Lotte Jubels, twee studenten Leisure Management aan de hogeschool NHTV uit Breda, kwamen met het ludieke idee om BN’ers een selfie videoboodschap aan te laten bieden voor het goede doel. Voor de artiesten een handeling die ze dagelijks toch vele malen doen; spelen met je smartphone en delen op social media”, vult medeoprichter van Musical Helpt! Rudy Hellewegen aan.

Aan de actie werken vele artiesten mee: Sharon Doorson, Carolina Dijkhuizen, Freek Bartels, Charly Luske, Curt Fortin, Marjolein Keuning, Leonie Meijer, Lone van Roosendaal en vele anderen. Vanaf vandaag kunnen bezoekers meebieden op de unieke veilingen waarbij de volledige opbrengst, inclusief de administratiekosten van VakantieVeilingen.nl wordt gedoneerd aan Make-a-Wish Nederland. Make-A-Wish laat wensen uitkomen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Voor de veiling: http://www.vakantieveilingen.nl/makeawishactie.html
Informatie over Make-A-Wish: www.makeawishnederland.org
Informatie over Musical Helpt!: www.musicalhelpt.nl

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte? Like ons op facebook en klik hier.