Op de Cultuurmarkt van Antwerpen zal ook de musicalproductie ‘BLOOD BROTHERS’ van InTeam niet ontbreken. Naar aanleiding van de succesvolle eerste run wordt de herneming van BLOOD BROTHERS de muzikale kick-off van theaterseizoen 2019/20.

LOVENDE KRITIEKEN

De voorstellingen van ‘BLOOD BROTHERS’, in april, werden door pers en publiek met lovende kritieken omarmd. De korte run kon de vraag naar tickets niet aan en daarom werd besloten de musical te hernemen vanaf 7 september in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Buiten een aantal wisselingen in het ensemble, die o.a. door studenten van de Musicalopleiding in Brussel worden ingevuld, blijft de hoofdcast ongewijzigd. Jeroen Logghe en Jervin Weckx spelen de onfortuinlijke broers, Sarah Kefi kruipt weer in de rol van Mevrouw De Leeuw en Pieter Van Keymeulen zet opnieuw op onnavolgbare wijze zijn rol van Verteller neer. Liesbeth Roose speelt Mevrouw Janssens, de glansrol waarvoor ze bejubeld werd. Regisseur Niels de Valk en muzikaal leider Pietro Ramman leiden de herneming in goede (muzikale) banen.

PROGRAMMA CULTUURMARKT

–       In het kader van het musicalproject van Open Doek brengt InTeam om 11 uur een kleine selectie muzikale scènes uit de productie. De voorstelling gebeurt in het Keldertheater van het Fakkeltheater.

–       Om 15 uurstaat dan de voltallige cast van BLOOD BROTHERS op het musicalpodium van de Groenplaatsen brengt een aantal muzikale hoogtepunten uit de voorstelling, waaronder de evergreen ‘Tell Me It’s Not True’ (Zeg Dat Het Niet Waar Is).

HERNEMING

Een kleine twee weken later gaat dan de herneming weer van start. Van 7 tm 16 september staat de productie voor 7 voorstellingen opnieuw in de Rode Zaal van het Fakkeltheater en trapt daarmee het theaterseizoen 2019/20 af.

Het lijkt erop dat InTeam Producties de maand september – traditiegetrouw een ‘lauwe’ theatermaand volgens velen – zal gaan claimen. Voor september 2019 plant InTeam de kick-off van het nieuwe theaterseizoen in het Fakkeltheater met de musical ‘Kiss Of The Spiderwoman’, die voor het eerst in Vlaanderen te zien is!

Lees ook: https://musicalsites.nl/indrukwekkende-blood-brothers-van-inteam/

Meer info:

www.inteam-producties.be

www.fakkeltheater.be/voorstelling/blood-brothers