Vier studentes besloten tijdens hun studie aan de Frank Sanders Akademie een groep te gaan vormen met de naam Blond. Vier blonde vrouwen die hun eigen kijk op de wereld geven en die dat elk op hun eigen wijze doen. Samen hebben ze inmiddels twee shows gemaakt; Blond en Blonder.

Nu zijn er drie vrouwen die Blond vormen; Mylene Evers, Babbe van Kraaij en Naomi Moerdijk in hun derde show met de naam Blondst. Dit keer werden de vrouwen begeleid door Billy Maluw die in deze show een mooi nummer bracht.

De drie vrouwen hebben elk hun eigen stijl die ze op de planken brengen en die terugkomt in de verschillende nummers. Mylene Evers de diva met gevoel voor show, Naomi de vrouw die nuchter maar keihard haar mening geeft en de gedreven Babbe van Kraaij die volgens de andere dames overal tegen protesteert.

Ook de kledingstijl is absoluut stijlvol. De dames staan strak in het pak met een messcherpe vouw in de broek op het toneel.

Blondst

Blond bracht een mix van mooie nummers en daaromheen komische sketches met daarbij een boodschap zoals de visie van Babbe op Donald Trump, het eigen nummer Erika Terpstra en hun eigen verhalen en hun passies, zoals Mylene haar liefde voor Rotterdam en Feyenoord.

Met ‘Blondst’ maakt ‘Blond’ een persoonlijke voorstelling met mooie en komische nummers die een waardige opvolger is van hun vorige twee shows. ‘Blondst’ is weer een stap naar volwassenheid. Waar de dames eerst hun shows speelden in een van de studio’s van de Akademie, hebben ze een crowd-funding opgezet en speelden ze in de Theaterzaal van Crea in Amsterdam. Het theater is waar ‘Blond’ thuis hoort en de volgende stap is gezet.

De regisseur en tekstschrijver van deze voorstelling was de gedreven Sjors Arts die samen met Blond hard gewerkt heeft aan deze voorstelling.

Blond groeit en is op weg naar mooi sprankelend theater met een absoluut eigen stijl. In het vierde jaar van hun studie aan de Frank Sanders Akademie zullen ze daar ongetwijfeld hard aan werken, samen met Sjors Arts die ook in de vierdejaars klas aan de Frank Sanders Akademie studeert.

Klik hier voor de uitgebreide fotoreportage