Are you allowed to fraterniz with guests? Een paar seconden stilte. We hadden een castchat en één van de gasten was zo vrij om deze enigszins ongepaste vraag te stellen. Want fratenizing betekende in deze context, laten we zeggen: op een seksuele manier socializen.

De man van toch wel minimaal 65 zat met zijn wandelstok naast zich en met een grijns op zijn gezicht te wachten tot iemand van ons zou antwoorden. “Uuhm no sir, we’re not. Unfortunately…haha” Enkele ongemakkelijke lachjes volgden. Oke, what the hell was this man thinking? Als het nou een 25- jarige god was geweest die deze vraag had gesteld…okay okay, dan had ik de regels wellicht met een korrel zout genomen. Maar een man op leeftijd met al enigszins vertoningen van dissablities? Oh no…

IMG 0041 kopie

Niks tegen mensen van middelbare leeftijd overigens. Ik word de laatste tijd door de welbekende Benidorm bastards omringd, want HAL en bejaarden horen zo’n beetje bij elkaar. En met sommigen heb ik toch al echt een leuke relatie opgebouwd. Zo was er een klein schattig vrouwtje die foto’s van me bleef maken op excursie en mijn naam bleef roepen. “Millie, Millie!” Over haar lieve, hoog getunede stem nog maar te zwijgen. Ook was er een spontane man van toch minstens 80 die wel een dansje met mij wilde wagen. Ik werd enigszins overvallen toen hij mij alle hoeken van de dansvloer liet zien en niet hij, maar ik degene was die bijna aan de zuurstof moest.

IMG 0049

Nee, het gaat goed met het socializen op het schip. Want daar gaat het toch ook om. De gast is koning en gasten willen maar al te graag wat rondhangen met de entertainers. Gelukkig zijn er binnen de crew genoeg jonge, leuke, frisse mensen die ons bootje steeds opnieuw betreden. Halleluja. Laatst hadden we een crewtour..inclusief free booze en bananaboats. It was a blast! Kostuumparty?! Wat hebben we genoeg op een schip waar ik een kostuum van kan fixen? Juist, Als mummie shuffelde ik de dansvloer over, enigszins stijf van de ducktape en het wc-papier om mijn lijf. Mooie bijkomstigheid: mijn hele lichaam was aan het einde van de avond gewaxt. Wine and cheese borrel, Black and white party, jeepsafari in Curacao, noodles en icecream party. ( Hoe verzinnen ze het?) Vrijdag zwemmen met dolfijnen…Wacht, welke dag is het vandaag? Geen idee, maar vandaag is het Aruba en morgen is het een seaday. Dat is al hetgeen dat telt. Oh, en niet te vergeten voeren we morgen weer een show op:-) “Classique” is aan de beurt. Dat betekent dat ik mijn favoriete, mooie, rode jurk weer aan mag, drie snelverkledingen heb en een hoge f# mag uitblèren aan het einde van “Rock me Amadeus”. Dat gaat nou nooit vervelen.

Lees ook:
Vliegende kadetjes op de M.S. Rijndam
Sleep, eat, rehearse, repeat. De column van Milène van der Smissen
Mee naar Amerika met Milène van der Smissen, onze nieuwe columniste