Ik ben Tzippy de Wolff en ben 12 jaar.  Mijn vader heeft binnen een jaar voor de tweede keer de diagnose kanker gekregen. Dit geeft mij vaak een machteloos gevoel en daarom wil ik graag iets moois doen voor kinderen die ook zo’n moeilijke tijd doormaken omdat iemand in hun omgeving kanker heeft.  

Dolfje weerwolfje en Foeksia de miniheks

Sinds september 2019 speel ik de rol van Foeksia de miniheks in de musicaltour van “Dolfje weerwolfje en Foeksia de miniheks” van REP – producties. 
Mijn tegenspeler Giando Lauwerens (rol van Dolfje) heeft een moeder die, net zoals mijn vader op dit moment, zware chemo therapieën krijgt. Dit heeft een grote impact op onze families.

Benefietvoorstelling

Zo ben ik op het idee gekomen om een Benefietvoorstelling van Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks  te organiseren op 19 januari 12:00 in Schouwburg Amstelveen. Om de kinderen die, net als ik, zorgen hebben om iemand met kanker in hun omgeving, een hele fijne middag te geven in het theater. Dit kan een broer/zus, een neefje/nichtje, een ouder, een opa of oma, een leraar, vriendje of een klasgenoot zijn. 

Ik ben de hele cast en crew van REP Producties, en schouwburg Amstelveen enorm dankbaar voor hun inzet om deze benefietvoorstelling onbaatzuchtig mogelijk te maken.

Fight Cancer

Naast het organiseren van een zorgeloze middag voor deze belangrijke groep kinderen met hun families wil ik mij ook inzetten om voor Fight Cancer geld op te halen. Fight Cancer financiert door middel van fondsenwerving onderzoek van talentvolle artsen waarmee ze willen zorgen dat minder mensen kanker krijgen en meer mensen genezen. Ik hoop dat de zaal vol gaat zitten met kinderen die het goed kunnen gebruiken om even iets heel leuks te doen!

Ik wil graag zoveel mogelijk kinderen en gezinnen bereiken met mijn actie. Gezinnen en kinderen die zelf te maken hebben met kanker in hun omgeving mogen gratis naar de voorstelling. Iedereen mag naar de voorstelling komen kijken, Alle opbrengst van de betaalde kaarten gaat naar Fight cancer. 

Alles over mijn actie kan je lezen op musical to fight cancer en in het artikel van Linda.nl

Lees ook:
Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks; een WAKKABAKKABOEiende vriendschap