De datum voor de première van Jim Steinman’s Bat out of Hell – The Musical in Duitsland met de wereldhits van Meat Loaf  staat gepland voor 8 november 2018.

Oberhausen ligt net over de grens en voor musicalliefhebbers, die de Duitse taal machtig zijn, dé gelegenheid om van deze musical te gaan genieten.

Voor het eerst in de geschiedenis van het Stage Metronom Theater zijn tickets voor de première-uitvoering te koop! De ticketprijs is inclusief alle drankjes vóór de voorstelling en tijdens de pauze. De daaropvolgende after-show party is niet inbegrepen in de prijs en kan niet extra worden gekocht. Het begin van de voorstelling is om 19.30 uur. Tickets (prijzen vanaf € 69,90) zijn verkrijgbaar bij alle bekende kaartverkooppunten en op www.musicals.de

Een voorproefje van de rock show met exclusieve live-optredens van Bat out of Hell-Cast uit Londen zal plaatsvinden op 26 en 27 juli tijdens de Truck Tour.

Truck tour

Op de volgende data zal de gigantische Bat out of Hell-truck in Nord Rhein Westfalen rijden:

Donderdag 26 juli:

12:30 Essen, Willy-Brandt-Platz

16:00 Bochum, Boulevard am Kuhhirten

19:30 Oberhausen, CentrO (Luise-Albertz-Platz)

Vrijdag 27 juli:

12:30  Dortmund, Vorplatz Fußballmuseum

16:00  Düsseldorf, Düsseldorf Arcaden (Friedrichstraße 133)

Bat out of Hell

De musical Bat out of Hell speelt zich af in 2030 in de stad Obsidiaan. De legendarische rock songs en ballads van Meat Loaf vormen de basis van liefdesverhaal tussen Strat, de onsterfelijke leider van een jonge rebel groep en Raven, de mooie dochter van de tirannieke heerser Falco. Rebelse koppels als Romeo en Julia, Tony en Maria uit West Side Story, maar ook van de eeuwig jonge vrije geest Peter Pan en Wendy, waren de inspiratie voor Bat out of Hell.

Tickets en informatie over deze musical vind je op  www.musicals.de

Stage metronoomtheater bij CentrO
Muziekpad 1
46047 Oberhausen
Duitsland

Lees ook:
https://musicalsites.nl/junglefever-in-oberhausen-met-tessa-sunniva-van-tol/