Producent De Graaf & Cornelissen Entertainment brengt Barrie Stevens terug in het theater. Naast grote musicals, toneelstukken en theaterconcerten bracht het productiehuis eerder intieme soloproducties met en rond Kitty Courbois (Courbois, Parels van Poëzie), Annemarie Oster (Vrouw van de wereld) en Sabine Beens (Ca Bien). En nu is het de beurt aan Barrie Stevens. Na een lange en veelzijdige carrière leek het de afgelopen jaren stiller te worden rond de showman pur sang. Niets bleek echter minder waar. Zijn ontwapende aanwezigheid in de televisiereeks Beter laat dan nooit bracht hem geheel terug in the picture. Er volgden een gastrol in de soapserie GTST en vanaf september de medewerking aan Dancing with the Stars met Chantal Janzen.

Barrie is als jonge Engelsman naar Nederland gekomen om daar als danser ‘het vak’ in te gaan. Een lange carrière die nog steeds doorgaat. Zijn kreet “vooral doorgaan” kent iedereen. En nu is het de tijd om over die veelzijdige loopbaan en zijn leven te vertellen. Een voorstelling vol humor en mooie verhalen met een lach en een traan. En natuurlijk met ‘song and dance’. Over zijn liefdes en alle ups-and-downs. En hoe bijvoorbeeld Annie MG Schmidt hem in Ja Zuster Nee Zuster expres moeilijke woorden liet zeggen. En over al die merkwaardige dingen die een op en top Engelse jongen meemaakt als hij in het vrijere Nederland belandt. Allemaal bouwstenen die hem de kleurrijke figuur maakten die hij nu is.

Voor de Graaf & Cornelissen Entertainment maakte Barrie in het verleden de choreografieën voor de musicals De Jantjes, Heerlijk duurt het langst en Nonsens. Die samenwerking krijgt nu een vervolg met The Show Must Go On, waarin Barrie ook vertelt over zijn ervaringen voor en achter de schermen met mensen als Leen Jongewaard, Ruth Jacott, André van Duin, Robert Long, Simone Kleinsma, Jos Brink en Willeke Alberti.

The Show Must Go On wordt geregisseerd door Vincent van den Elshout (o.a. Bella Italia) en wordt mede geschreven door Lars Boom (o.a. Adele Conny Jasperina – de Grote Drie). 

Vanaf december 2019 te zien in de kleinere en middelgrote theaters door heel Nederland.

www.degraafencornelissen.nl