fbpx

Audities voor Thor bij Guus’ Theaterschool

Audities voor Thor bij Guus’ Theaterschool

Op 30 juni 2017 zal Thor in première gaan, een musical over de machtige Noorse held, die samen met zijn goede vriend Loki de wereld beschermt tegen het kwaad.
Ben jij tussen de 10 en 14 jaar oud en zou het je leuk lijken om in deze productie mee te spelen? Dan zoeken we jou! Guus’ Theaterschool houdt op 1 september 2016 audities voor Thor.​

Guus’ Theaterschool is een initiatief van Marieke van Wolde en Guus van Wolde. Deze theaterschool is gevestigd in Bennekom en biedt kinderen en jongeren de mogelijkheid om zich op theatraal gebied te ontwikkelen. Kennis of ervaring is voor de deelnemers geen vereiste; Inzet wel. De school probeert iedereen op zijn/haar eigen niveau verder te helpen en ondertussen met iedereen een mooie voorstelling neer te zetten. Daarbij is ontwikkeling van het individu belangrijk, maar zeker ook samenwerking. Deelnemers leren o.a. zich te presenteren op een podium, te werken in een team door met elkaar samen te spelen, zich bewust te worden van zichzelf en de omgeving, en ze maken kennis met een groot aantal professionele theaterdisciplines.

Blijf op de hoogte van al het musicalnieuws en volg ons!!

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Twitter? Volg ons op Twitter en klik hier.

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Facebook ? Like ons op facebook en klik hier.

2018-03-18T15:55:40+00:0022/07/2016 10:58|

Leave A Comment