STACCATO musical theater uit Huizen brengt in 2020 de swingende feelgood musical The Wiz in Theater Singer in Laren. STACCATO musical theater is een groep van dertig enthousiaste theatermakers die elk jaar een voorstelling geeft in een theater in de regio ’t Gooi. Na het grote succes van Ciske de rat de musical staat in 2020 The Wiz op het programma.

In dit moderne sprookje verdwaalt Dorothy in het vreemde land Oz. Ze gaat op zoek naar de tovenaar van Oz, want hij weet de weg naar huis. Onderweg ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkenman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen zoeken ze naar haar thuis, maar onderweg vinden ze nog veel meer.

Meedoen?

Kun jij zingen, dansen én acteren? Wil je meedoen? Doe dan auditie! Meld je aan voor 28 april via het aanmeldingsformulier op de website, maar alleen als je alle drie genoemde disciplines beheerst. Audities vinden overdag plaats op zaterdag 11 meiin Wijkcentrum Holleblok in Huizen. Voor wie niet kan zingen, dansen én acteren en achter de schermen wil meewerken aan een musical, hebben we plek in het kledingteam of in de decorploeg. Aanmelden kan via de website. Elke dinsdagavond repeteert de volledige cast in Huizen. Solisten repeteren daarnaast ook elke donderdagavond. De voorstellingen zijn op zaterdag 6 juni 2020 20.15 uur en zondag 7 juni 2020 14.00 uur in Theater Singer in Laren.

De regie is in handen van Johan Verheij. Muzikale leiding: Martin Buijs; Choreografie: Merlijn de Vries en Anouk Veltkamp. Het verhaal van deze feelgood musical is gebaseerd op het boek The Wonderful Wizard of Oz van L. Frank Baum. Verhaal: William F.Brown; Muziek en liedteksten: Charlie Smalls; Vertaling: Martine Bijl.

Bezoek voor meer informatie de website: www.staccato-huizen.nl

Foto poster: Ellen Cornegoor – Styling poster: Lissy Verzijden