Ben jij een enthousiaste en talentvolle toneelspeler, danser of zanger voor de musical ‘Het Geheim van de Zaanstreek’? Meld je dan aan voor de audities bij FluXus op 2 en 7 juli 2018. De musical is op 25 en 26 mei 2019 te zien in de grote zaal van het Zaantheater in Zaandam. Aanmelden kan tot 27 juni 2018 via productie@fluxus.nl
‘Het Geheim van de Zaanstreek’ is de nieuwe musical van FluXus die volgend jaar te zien zal zijn in de grote zaal van het Zaantheater. Het wordt een spannende voorstelling vol Zaans talent en een live-orkest. Samen met een professioneel team wordt er maandenlang aan de productie gewerkt. Theatermaker Majanka Fröhlich tekent voor de regie en maakte al eerder de succesvolle producties ‘De Saense Chocoladefabriek’ en ‘Code Monet’.

Acteren, zingen en dansen

FluXus is op zoek naar toneelspelers met een goede zangstem voor de hoofdrollen en ensemblespelers die kunnen zingen en dansen. Het stuk speelt zich af in het heden en in het verleden van de Zaanstreek. Een greep uit de castlijst: geheimzinnige man/vrouw uit 1850, meisje van 13/14 jaar uit 1850, moeder van het meisje uit 1850, strenge vader uit 1850 en het heden, oude, wijze oma, overbezorgde moeder, opstandige pubers en slimme nerds. Daarnaast kent deze productie diverse bijrollen en een ensemble vol met spannende en geheimzinnige figuren. De auditie bestaat uit spel, dans en zang. Als je wordt uitgekozen betaal je € 350,- voor je deelname.

Audities

De audities worden gehouden bij FluXus, Hof van Zaenden 65 in Zaandam. Op maandag 2 juli van 19.15 tot 22.00 uur kunnen spelers, dansers en zangers vanaf 13 jaar auditeren. Als je wordt uitgekozen dien je van 20 tot en met 26 mei overdag en ’s avonds beschikbaar te zijn. Dit i.v.m. met het spelen van schoolvoorstellingen overdag. De repetities starten vanaf 3 september. Je repeteert iedere maandagavond.
Op zaterdag 7 juli kunnen van 13.00 tot 15.00 uur kinderen tot 14 jaar auditie doen. Mocht je uitgekozen worden leer je in vijf repetities in weekend een aantal nummers uit de show en speel en dans je mee in het ensemble. Je staat in het Zaantheater op 25 en 26 mei 2019. Wanneer je hiervoor wordt uitgekozen betaal je € 55,- voor je deelname.
Het jongerenkoor Musical Madness doet ook mee aan deze productie. Ben je 12 jaar of ouder, houd je van musicals en zingen? Geef je dan op.
Aanmelden kan tot woensdag 27 juni 2018 via productie@fluxus.nl. Geef hierbij je naam, leeftijd en ervaring door.