Plzier Entertainment brengt de Broadway musical “Hairspray” naar Hilversum. De show zal 28 juni 2020 te zien zijn in Podium de Vorstin te Hilversum.

Wij zijn op zoek getalenteerde jongens en meisjes van 14 t/m 25 jaar, met of zonder theaterervaring! Daarnaast zijn we ook op zoek naar enkele mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 25+. Wij houden zaterdag 14 september 2019 audities in Hilversum. Je ontvangt een bevestiging met informatie die je nodig hebt voor jouw auditie. De repetities zullen plaatsvinden op de donderdagavond van 19.00 – 22.00 uur in Hilversum.

Meld je aan met foto + eventueel CV via info@plzier.nl. Kijk voor meer informatie (rolbeschrijvingen, repetitieschema, deelnemersbijdrage etc.) op www.plzier.nl.

Plzier Entertainment staat voor plezier hebben in wat je doet! Tijdens de repetities vinden wij dit ook erg belangrijk. De sfeer is gezellig en er gaat veel gelachen worden. Daarnaast verwachten we van iedereen een professionele houding. Tijdens de repetities gaan we naast het werken met de gehele groep, ook individueel met castleden aan de slag. In deze productie kan iedereen zich (verder) ontwikkelen op het gebied van zang, dans en spel onder leiding van ervaren docenten. Iedereen zal stralen!!