Vanaf nu is het mogelijk om je aan te melden voor de audities van de Dansacademie op 25 juni en 29 juni en de Dance Company’s op 27 en 28 juni voor het nieuwe schooljaar!  Wil jij ook dansles op het allerhoogste niveau en meedoen aan wedstrijden door het hele land?! Wacht niet te lang en meld je aan voor de audities! Opgeven voor deze audities kan via: www.njmt.nl

Kenmerken Demoteams

Voor getalenteerde en enthousiaste dansers die op hoog niveau willen trainen en in teamverband willen optreden, zijn er de Demoteams. Demoteams doen mee aan diverse regionale en nationale wedstrijden. De choreografieën zijn van verschillende stijlen; denk hierbij aan show/jazz, hiphop, urban-dance en musical. In de trainingen van de Demoteams wordt er gewerkt aan techniek, conditie, uitstraling, energie, groove en ritme.

Er zijn drie Demo teams die na de audities op basis van leeftijd worden ingedeeld:

NJMT Kids Dance Company       ( 8-10 jaar)                Docent: Menno Leemhuis        woensdag 27 juni 18:00-19:30

NJMT Junior Dance Company    (11-13 jaar)              Docent: Menno Leemhuis        woensdag 27 juni 19:30-21:00

NJMT Elite  Dance Company      (14 +)                        Docent:  Ashley Veldhuyzen     donderdag 28 juni 20:00-21:30

Alle teams trainen 3 uur per week. Zij volgen de klassieke en show/jazzlessen in de dansacademie en trainen 1 uur per week extra met een repertoire-training aansluitend op de lessen van de dansacademie. Tijden nieuwe seizoen: de KIDS Company traint op maandag van 18:30-19:30 met Menno Leemhuis en vrijdag van 16:00-18:00 met Ashely Veldhuyzen. De JUNIOR COMANY op donderdagvan 16:30- 20:00 ( inclusief spitzen) met Ashely Veldhuizen en de Elite Company op vrijdag van 18:00-21:30 met Ashely Veldhuizen (inclusief spitzen). Iedereen is altijd aanwezig en zet zich voor 100% in. Voor jezelf, maar vooral ook voor je teamgenoten.

Alle teams zullen aan 3 tot 4 door de docent geselecteerde wedstrijden/ evenementen deelnemen. Aan het begin van het seizoen worden schema’s met wedstrijden/evenementen uitgedeeld zodat iedereen deze data vrij kan houden. Aanvangstijden worden z.s.m. doorgegeven. Soms worden de Demoteams (last minute) gevraagd voor speciale extra optredens. Dan wordt in overleg bepaalt of deelname haalbaar is. Op de ouders wordt een beroep gedaan om de dansers naar wedstrijdlocaties te brengen. Voor ouders wordt aan begin van het  cursusjaar een ouderbespreking georganiseerd.