Top Theaterproducties houdt vanaf 4 November 2019 audities voor de musical ‘Annie get your gun’ is een klassieker uit de begintijd van de grote Amerikaanse Musicals. Een spectaculair muziektheaterstuk vooral bekend door de hits: ‘There’s no business, like show business’, ‘Anything you can do’, en ‘I got the sun in the morning’!  

TOP gaat op zoek naar mannen, vrouwen en kinderen tussen de 12 en 80 jaar voor hoofdrollen, bijrollen en ensemble. Wij selecteren een groep enthousiaste, muzikale en gemotiveerde talenten, die zich vol willen inzetten om met elkaar deze ‘Golden Oldie’ tot een mooie show te maken. Goed kunnen zingen is een must! Goed kunnen acteren een pré. Naast goede zangers en acteurs zoeken wij tevens talenten die (ook) goed kunnen dansen. 

VOOR DE HOOFDROLLEN ZOEKEN WIJ KLASSIEK GESCHOOLDE MANNEN EN VROUWENSTEMMEN

CAST:

Annie Oakley (belt/klassiek en acteerrol)

Frank Butler (bariton)

Charlie Davenport (acteerrol/tenor)  

Dolly Tate (acteerrol/mezzo)

Buffalo Bill (acteerrol/tenor)

Sitting Bull (acteerrol)

Pawnee Bill (acteerrol)

Foster Wilson (acteerrol)

Diverse grote en kleine bijrollen/ensemble (zang, dans, acteren)

De acteerrollen zingen mee in het ensemble.

Deze productie speelt eind oktober 2020 in Theater KAF (Kunstlinie Almere Flevoland) te Almere. De voorstelling wordt begeleid door het theaterorkest van het AJSO o.l.v. Hans Welle.

Voor de audities van ‘Annie Get Your Gun’ kunt u zich aanmelden door voor 28 oktober een artistiek CV en mail te sturen naar  administratie@topalmere.nl .

AUDITIEDATA:

Audities: maandag- of donderdagavond 4 en 7 november 2019 (zang)

Werksessie dans en spel  zaterdagochtend/middag  9 november 2019

Callback hoofdrollen: donderdag 14 november 2019

REPETITIES:

Start repetities: eind november

Reguliere verplichte repetities: donderdag 19.30u-22.00u te Almere

Met solisten worden extra repetities afgestemd.       

Over TOP

TOP Theaterproducties maakt muziektheatervoorstellingen met amateurs (liefhebbers). We geven tevens workshops en masterclasses in de verschillende disciplines van het muziektheater: Zingen, (tap)Dansen en Acteren.  We werken met een professioneel team: regisseur, muzikaal leider, choreograaf en gastdocenten. De producties worden voorzien van theatertechniek en vormgeving.

In 2018/2019 produceerde TOP Theaterproducties onder andere FLEVO CHRISTMAS PROMS en WEET U NOG WEL… DE REVUE?. Momenteel speelt TOP de productie ADVOCAATJE MET SLAGROOM. In 2020 staan er nog 2 andere nieuwe theaterproducties op het programma:  

 ‘Grand Kaffee’ een operette liedjesprogramma voor op locatie van woon-zorgcentra. Hiervoor gaan wij op zoek naar klassiek geschoolde zangers en zangeressen vanaf 18 jaar.

 ‘Flevo-Land van de toekomst’ een trilogie over de geschiedenis van Flevoland in een brede Flevolands samenwerking. Voor de hoofdrollen van deze productie zoeken wij enkele mannelijke acteurs.

Audities voor Grand Kaffee en Flevo-Land van de Toekomst worden in de winter 2019/2020 gehouden.

Meer informatie :  www.topalmere.nl  of 06-51546320