Na het succes van onze wintermusical ‘De Scheepsjongens van Bontekoe’ speelt Het KLEIN Toneel met trots vanaf half december 2018 de musical ‘A Christmas Carol’. Het wereldberoemde kerstverhaal zal te zien zijn in De Oude School in Dordrecht en Theater Peeriscoop in Gorinchem rond de kerstvakantie.

‘A Christmas Carol’ naar het boek van Charles Dickens vertelt het verhaal van Scrooge, de norse vrek in het Londen van de 19e eeuw. Op kerstavond is heel Londen in de greep van de kerstgedacht, maar Scrooge niet. Hij vindt Kerstmis ‘lariekoek’. Geld voor de armen, vrije dagen met kerst, gezellig samen zijn met de familie, het is niet aan hem besteed. Scrooge trekt zich terug in zijn huis. Daar krijgt hij bezoek van de geest van zijn voormalig compagnon Jacob Marley die zeven jaar geleden overleden is. Hij waarschuwt Scrooge dat hij zijn leven moet beteren, omdat hij zelf momenteel moeten boeten omdat hij in zijn leven nooit om anderen gegeven heeft. De droom die Scrooge die nacht heeft zal zijn leven voorgoed veranderen.

Het KLEIN Toneel houdt open audities voor de diverse rollen in deze musical. Spelers met een goede zangstem vanaf 10 jaar zijn welkom om auditie te doen op maandagavond 26 maart en maandagavond 9 april. Voor deze productie wordt een spelersbijdrage gevraagd. Inschrijven kan via www.hetkleintoneel.nl