Greg & Baud zoekt enthousiaste en talentvolle spelers (m/v) voor de aankomende kerstproductie: Little Shop of Horrors! Zij zoeken een paar kinderen (8-14) en volwassenen (15+).

Verhaal:

De klunzige Seymour werkt in de bloemenwinkel van meneer Mushnik. Hij is verliefd op zijn collega Audrey, maar die ziet hem niet staan. Dan ontdekt Seymour op een dag een nieuwe mysterieuze plant, die hij Audrey II noemt. De plant blijkt alleen een verlangen naar mensenbloed te hebben, en zingt al snel dat Seymour hem moet helpen om zijn honger te stillen. Als Seymour Audrey II bloed geeft, zal de plant groeien en groeien.. maar tegen welke prijs?

Rolbeschrijving:

Seymour (man, 18 – 30, tenor)

Seymour is een verlegen, zorgzame en onhandige plantenliefhebber, met een voorkeur voor exotische en bijzondere planten. Hij werkt in de winkel van meneer Mushnik. Hij is verliefd op Audrey en gaat uiteindelijk wel erg ver om haar aandacht te trekken.

Audrey (vrouw, 18 – 30, sopraan)

Audrey is lief, knap, onzeker en een tikkeltje naïef. Ze droomt van een gezinnetje en hoopt dat ze dit ooit voor elkaar krijgt met haar vriendje, Orin. Maar of dit nou de juiste keuze is?

Crystal, Ronnette en Chiffon (vrouwen, 18 – 40, sopraan)

Crystal, Ronette en Chiffon zijn drie ‘sassy’ dames die in de buurt wonen van de plantenwinkel. Niks ontgaat hen en ze zijn altijd opzoek naar de nieuwste verhalen. Drie dames met sterke zang- en danskwaliteiten.

Meneer Mushnik (man, 30 – 60, bariton)

Meneer Mushnik is de chagrijnige eigenaar van een plantenwinkel. Hij doet er alles aan om zijn plantenwinkel goed te laten lopen en gaat een beetje manipulatie niet uit de weg.

Audrey II (man of vrouw, 20 – 60)

Audrey II is de plant die door Seymour wordt groot gebracht. Wanneer hij/zij eenmaal bloed heeft geproefd, wordt zijn honger alleen maar sterker.

Orin (man, 20 – 40, bariton)

Orin is een sadistische, egoïstische en gestoorde tandarts en is verslaafd aan lachgas. Hij heeft een relatie met Audrey. Hij geniet van een flinke dosis pijn, zeker als het bij een van zijn patiënten is.

Audrey II – jonge versie (jongen of meisje, 8 – 14)

Audrey II is de plant van Seymour. Hij/zij komt binnen als een heel klein plantje en we zijn daarvoor opzoek naar een jonge acteur/actrice.

Ensemble (mannen en vrouwen, 15 – 99, alle stemsoorten)

Het ensemble van Little Shop of Horrors speelt veel verschillende rollen, zoals de opdringerige journalisten, pittige tandartsassistentes en gretige zwervers. Ook binnen het ensemble zijn er verschillende tekst- en zangrollen te verdelen die niet in bovenstaande rolbeschrijving genoemd staat, bijvoorbeeld Bernstein en Skip Snip.

Algemene informatie:

-De audities vinden plaats op 13, 16 en 20 juli.

-Er wordt gerepeteerd op maandag en donderdag.

-De voorstellingen vinden plaats in de kerstvakantie. (19 dec t/m 5 januari)

-Als je bent aangenomen bedraagt de spelerscontributie 50 euro.

Enthousiast geworden?

Wil je auditie komen doen? Schrijf je dat nu in via: www.greg-baud.nl