Na een succesvol eerste seizoen, brengt de Efteling ook komend seizoen (september 2019-augustus 2020) de show CARO op de planken van haar theater. CARO is een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek voor de hele familie. De theatershow is geïnspireerd op de Efteling-attractie de Stoomcarrousel. Deze ‘mallemolen van het leven’ bezorgt iedere bezoeker van welke nationaliteit dan ook herkenbaremomenten uit het eigen leven en uit de Efteling. Voor de kindercast zijn wij op zoek naar jongens tussen de 8-10 jaar. Kijk voor meer informatie over CARO op www.efteling.com/caro

Voorstellingen

CARO speelt onder andere op donderdagen, weekenddagen en in vakanties om 18.30 uur ’s avonds in hetEfteling Theater. De kinderen tussen de 8-10 jaar wisselen elkaar af.

We zoeken: Jongens (8-10 jaar) maximale lengte 140cm – minimaal 20 speelbeurten beschikbaar Profiel: Excellente danser / Goede spel kwaliteiten/ Ervaring met acrobatiek is een pre

De komende tijd zullen we een selectie maken uit de aangeboden inschrijfformulieren. Op basis daarvan zullen de uitnodigingen volgen voor de kinderaudities die plaatsvinden op zaterdag 31 augustus tussen 12.00-14.00u in de Efteling.

Heb je interesse? Stuur dan je ingevulde inschrijfformulier, incl. recente foto per mail vóór zondag 25 augustus a.s. naar theaterproducties@efteling.com t.a.v. Kinderaudities CARO.

Lees ook: CARO: een voorstelling met internationale allure

Auditieoproep + inschrijfformulier CARO kindercast 2019-2020 Oscar 10

2 Auditieoproep + inschrijfformulier CARO kindercast 2019-2020 Oscar 10

Foto: Patrick van den Dorpel