Kindertheaterschool Kids with Attitude houdt zaterdag 14 maart 2020 een open auditie voor de hoofdrol van Peter Pan in de gelijknamige musical! Wie vliegt er mee naar Nimmerland en staat in juli 2021 te schitteren op het toneel van theater de Beun?

Gezocht:

Jongens die nu in groep 4 t/m 7 zitten met een maximale lengte van 1 meter 50,
die beschikken over een goede, heldere zangstem en acteer talent hebben, die soepel kunnen bewegen en een beetje een boefje zijn (op een positieve manier). Daarnaast verwachten we dat ze spel en liedteksten kunnen onthouden, enthousiast en sociaal zijn en kunnen samenwerken. En er natuurlijk helemaal voor gaan!

Enthousiast?

Stuur ons een mail, voorzien van de naam van uw zoon, geboortedatum en een recente foto via auditie@kwamusicals.com waarbij u aangeeft uw zoon op te geven voor de auditie op 14 maart. Tijd en locatie hiervan is 13.00 uur op basisschool de Vlindertuin, Cornelia van Arkeldijk 24 te Heerhugowaard.  Na het verzenden van uw mail ontvangt u van ons de uitnodiging voor de auditie, een spel en liedtekst en een in te studeren lied voor deze dag. Verdere vragen kunt u uiteraard ook via diezelfde mail aan ons kwijt.

Peter Pan School

Als uw zoon door is voor de auditie dan mag hij naar de Peter Pan School.
Hier worden vanaf 1 april alle jongens die door zijn vijf weken lang  voorbereid op die ene belangrijke hoofdrol. Deze lessen worden  door de speldocent van Kids with Attitude wekelijks gegeven op de woensdagmiddag  in Wijkcentrum de Zon, Brandpunt 1 , Heerhugowaard. Op 2 mei volgt dan de finale auditie voor alle jongens en dan weten wie onze Peter Pan wordt!

Aan zowel de auditie als de Peter Pan school zijn geen kosten verbonden.

Uiterste aanmelddatum:  28 FEBRUARI 2020
Mail: auditie@kwamusicals.com
Website: http://www.kwamusicals.com

Over Kids with Attitude

Kindertheaterschool Kids with Attitude laat jongens en meisjes uit Heerhugowaard en omstreken al bijna 25 jaar stralen als een ster. De avondvullende musicals die ze jaarlijks in het theater brengen zijn altijd een succes. De kindercast wordt in alle voorstellingen versterkt door een ervaren volwassen cast uit in de volwassen rollen. Zo blijft het stuk geloofwaardig en leren de kinderen veel van de volwassen gast acteurs.
Kids with Attitude was het eerste gezelschap dat naast de officiele tournee de musical Kruimeltje in het theater bracht. Ook hadden ze de Europese première van de musical My Son Pinocchio Jr. 

De eerste, door de erven Annie M.G. Schmidt, goedgekeurde, Abeltje musical staat ook op hun naam. Thans werkt het team achter deze kindertheaterschool aan hun  tweede volledig zelf geschreven en gecomponeerde musical Het Avontuur van Oliver Twist naar Charles Dickens die op 13 en 14 juni 2020 in theater de Beun, Heiloo te zien zal zijn.