Voor OLIVER!, de nieuwe hartverwarmende familiemusical van STEMP, worden naast de kinderaudities ook audities uitgeschreven voor de volwassenen. Kun je zingen, dansen en acteren? Schrijf je dan meteen in en doe mee om van OLIVER! een geweldige voorstelling te maken.

Op zondag 15 september vinden de audities plaats in Cultuurhuis De Eendracht in Gemert. Op de website van STEMP (www.stichtingstemp.nl) staat hoe je je kunt opgeven. Tijdens de auditie worden nummers gezongen uit OLIVER!. 

Op de website vind je de informatie over welk lied je moet zingen voor welke rol. Je moet ook een stukje tekst uit het script van OLIVER! instuderen en spelen bij de auditie.

Bij de auditie word je op piano begeleid door repetitor Niels van Asseldonk. Onder leiding van regisseur/choreograaf André de Jong en dancecaptain Brenda Heyne wordt er geacteerd en gedanst. Muzikaal leider Stijn Rutten en zangcoach Inge van Asseldonk maken het creatief team van STEMP compleet en zij zullen de audities begeleiden.

Meedoen in deze geweldige musical is behalve een uitdaging ook een unieke ervaring. Samen met een grote cast, live-orkest en een geweldige crew achter de schermen werk je ruim een jaar aan deze productie. Onder begeleiding van een professionele regisseur, choreograaf en dirigent bereid je je grondig voor om in onze professionele amateurproductie te schitteren.

De volledige cast zal bestaan uit 16 volwassenen en 16 kinderen. De kinderauditie wordt gehouden op zondag 30 juni en er zal zeker ook nog een de tweede ronde komen in september.

Meld je aan voor 8 september 2019. Na je aanmelding ontvangst je een code waarmee je toegang krijgt tot een gesloten pagina waar je de benodigde bladmuziek en de tekst kunt vinden.

Wanneer je na de audities wordt uitgekozen voor een (hoofd)rol, moet je nog even geduld hebben. De repetities starten in november 2019 en vinden elke week plaats op de woensdagavond in theater de Eendracht in Gemert.

In november 2020 zijn de uitvoeringen van de musical OLIVER!.