Na het succes van Disney’s High School Musical in Zaandam en Daphne Bruineberg Productions bereidt men zich al weer voor op het nieuwe seizoen. Dan brengen zij THE WIZ naar Zaandam! Om deze productie mogelijk te maken, zijn ze op zoek naar spelers van 16 jaar en ouder om de cast samen te stellen.

De cast zal opnieuw samengesteld worden met amateurs uit de regio. Zij gaan met elkaar aan de slag om de musical in te studeren. De cast voert op 7 & 8 juni 2019 de voorstelling 2 keer op in de grote zaal van het Zaantheater.

Daphne Bruineberg Productions

Daphne Bruineberg Productions produceert amateurmusical voor liefhebbers van 16 tot 99 jaar in Zaandam, Hilversum en Alphen a/d Rijn. Bij deze producties staat de theatrale groei van de deelnemers op nummer één. Onder professionele begeleiding van een regisseur, muzikaal leider, choreograaf, en met ondersteuning van licht- en geluidstechnici en decorontwerp wordt toegewerkt naar de professionele uitvoering in het theater. Zo biedt Daphne Bruineberg Productions een plek waar gedreven talenten zich kunnen ontwikkelen op gebied van zang, dans en spel.

Gezocht worden:

– Deelnemers vanaf 16 jaar mét of zonder zang, dans en/of spelervaring

Specifiek wordt gezocht naar:
– Sterke zangers/acteurs (16-40) voor de hoofd- en bijrollen

De audities vinden plaats op 5 juni 2018 in Zaandam. Aanmelden kan via www.bruineberg.nl De repetities zullen plaats vinden op de dinsdagavond 5 juni 2018 van 19.00-22.00uur.

The Wiz

De swingende feelgood musical The Wiz is een eigentijds verhaal gebaseerd op de zevenvoudig Tony Award winnende Broadway productie. De Nederlandse versie is geïnspireerd op de succesvolle filmversie The Wiz met Diana Ross en Michael Jackson in de hoofdrollen. The Wizbeleeft in Utrecht haar Europese première. De wereldhits ”Ease On Down The Road” en ”A Brand New Day” maken van dit moderne sprookje een echte feelgood musical.

Dorothy raakt de weg kwijt en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar de machtige tovenaar van Oz die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkeman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder. En zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.