In seizoen 2018-2019 brengt TEC Entertainment de zeer succesvolle musicalproductie THE ADDAMS FAMILY in een Nederlandse versie.

SYNOPSIS
De vreemde, geweldige Addams familie komt tot leven in deze duivels leuke show. Deze magnifieke macabere nieuwe musical is het werk van de schrijvers van de Jersey Boys: Marshall Brickman en Rick Elice en Drama Desk Award winnaar Andrew Lippa (The Wild Party).

THE ADDAMS FAMILY vertelt het verhaal van de nachtmerrie van iedere vader. Wednesday Addams, de ultieme prinses van de nacht, is verliefd op een lieve, slimme, knappe jongen uit een zeer goed milieu. Haar ouders hebben hem echter nog niet ontmoet en om het nog erger te maken, Wednesday vertelt haar vader over haar verliefdheid maar smeekt hem het niet aan haar moeder te vertellen. Voor het eerst heeft Gomez een geheim voor zijn vrouw Morticia. Alles verandert op de avond wanneer de Addams Family een dinertje geeft voor de “normale” familie van het vriendje en zijn ouders.

Wij zoeken:

Pugsley Addams (Tenor)
Het broertje van Wednesday. Speelleeftijd 18-24.
Een charmante, grappige en wat gezette jongen die graag door zijn zusje gemarteld wordt. Om er zeker van te zijn dat hij zijn zusje niet verliest aan haar nieuwe vriendje neemt hij het heft in eigen hand. Sterke hoge vocaal.

Lucas (Tenor/bariton)
Knappe jongeman. Speelleeftijd 25-30
Is verliefd op Wednesday en wil met haar trouwen. Heeft het moeilijk met de problemen die komen kijken bij een eerste verliefdheid en met de verschillen tussen beide families.
Eigentijdse pop tenor.

Lurch (Bas)
Grote, zeer karakteristieke mannelijke acteur
De butler van de Addams Family die ALLES weet. Hij spreekt niet echt maar communiceert door het maken van geluiden. Beweegt altijd zeer langzaam.
Zeer lage Bas

Ensemble/Swings
Voor het ensemble zoeken we mannen en vrouwen in leeftijd variërend van 20-50 die ook een van de hoofdrollen kunnen coveren. Goede zangers, acteurs en movers.

Start Repetities: Oktober 2018
Première: November 2018
Speelperiode: November 2018 – Maart 2019

De audities zullen plaatsvinden in Aalsmeer op 18 en 19 september 2017

Aanmelden vóór maandag 11 september 2017

We vragen je een nummer voor te bereiden in de trant van de show en we beginnen met een dansauditie dus graag danskleding meebrengen.

Graag een Nederlandse én Engelse CV. Stuur deze samen met een goede, recente portretfoto voor maandag 11 september 2017 naar: casting@tec-entertainment.com